Sabtu, Oktober 09, 2004

T4k T4han L4gi...

Dol moved to a new rumah sewa. His previous rumah sewa is like a couple bunny hoops away from his fiancee's crib. Now...
It's exactly behind her place. Dapur mengadap dapur. Shessh. Tah pape. He says it motivates him to cuci baju, sidai baju (especially suar2 ketot), dan paling penting, menjana minat dia utk menadah pinggan ke rumah belakang.
Owh. Dan menskodeng juga.
Nak ajak dating pun, main laung jek. Tu pun he has plans to buy walkie talkie. Told him to get 2 tin susu and 1 long piece of string instead. Lagi hemat. In fact aku dah cadangkan dia ketuk botol je. Baru lah s.s4msud1n gitu! Ahaks.
Bila dia cerita, dalam otak aku flash adegan2 filem zaman p.r4ml33, zaman dolu2, zaman 80-an...zaman2 gituan la. Old skool pics. Cam...comel ke poyo kah ek? Hahaha.
Tak lama lagi nampaknya budak2 ni, nak kena tempah baju baru kot aku. Hahaha (aku terlebih semangat, harap maklum).

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...