Ahad, Disember 26, 2004

L to the O to the V to the E...gives you? Hmm..ME?

"s4l4hk4h bil4 diriku, terlalu menc1nt4i mu? jgn t4nyak4n m3ng4p4, karn4 ku x t4hu..." -r4tu-

tak tahu kenapa rasa cam nak cekik dia dan rasa nak peluk dia at the same time. rasa nak menjerit, mengamuk dan rasa nak menangis, serentak. rasa nak tarik rambut dia sampai rontok, dan nak usap2 kepala dia dgn lembut juga.

all i know is aku rasa cam i am breaking to pieces. dan sebab yg sangat baghal. tapi rasa tak karuan. benci rasa ini.

benci dia. sayang dia.

rasa nak benci diri sendiri sebab sayang dia. tapi takkan la kot sampai mcm tu sekali?

pokoknya...m1ss u but i h4te u. owh how much i hate u.

but love u even more.

p/s: dun even know why i'm writing this. tau memang awak tak baca pun so what for?
*ketuk2 kepala sendiri*

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...