Rabu, Mac 23, 2005

"sepi dan sendiri aku benci..."

so yuk ngopi?

ili, nanti aku call. ko kat pj lagi kan? masih Eh! yer?

Malas nak tulis panjang...

Hopelessly devoted to u...

Guess mine is not the first heart broken
My eyes are not the first to cry
I’m not the first to know
There’s just no getting over you

You know I’m just a fool who’s willing
To sit around and wait for you
But, baby, can’t you see
There’s nothing else for me to do?
I’m hopelessly devoted to you

But now there’s nowhere to hide
Since you pushed my love aside
I’m out of my head
Hopelessly devoted to you
Hopelessly devoted to you
Hopelessly devoted to you

My head is saying, fool, forget him.
My heart is saying, don’t let go.
Hold on till the end.
And that’s what I intend to do
I’m hopelessly devoted to you

But now there’s nowhere to hide
Since you pushed my love aside
I’m out of my head
Hopelessly devoted to you
Hopelessly devoted to you
Hopelessly devoted to you



p/s: sou, aku curik. sekian terima kasih.

Sabtu, Mac 19, 2005

Oit oit

First time update blog dgn seorg penonton. Rasa amat...amat pelik. Wanted to write so many things but I better keep this short.

4565645 (ditaip oleh penonton yg bosan)

dah ar. nak balik la. tension.

korang ada tak kenal lelaki yg lagi kuat membebel dari orang kat sebelah aku ni? kalau ada, tolonglah kenalkan. rasa nak sumbat je mulut dia dgn karung gula.

Jumaat, Mac 04, 2005

Dari saya yang hilang kaca mata...

Updates
Ada apa dgn kehidupan saya? Saya dah pindah ke Shah Alam, so warga s.a bila nak buat jumpa-jumpi to welcome me huh? Haha...

Work
Been hectic. Love it. Cuma some things people say about my work buat aku rasa cam nak meletup. True, to hell with what they say. Tapi aku juga masih nak have my say and they can tell me to hell with it. Baru fair and square. Kan?
1) Called an old friend out of the blue the other day. She didn't know aku dah kerja pun. That's how long we've lost touch. Before this memang rapat gile jugak la. Upon knowing aku dah kerja, soalan normal, gaji berapa? So i told her. And she said, "kerja senang buat debit-kredit je pun dpt gaji byk tu??! jadi engineer yang susah ni pun, 1 tahun kerja pun tak dpt cam tuh tau!"
And i don't know why I bothered calling her. And I told her that precisely.
Shallownya menganggap mudah hidup orang lain. To hell with u.
2) Dipandang ermm...shall I use the word hina here?...kerana kerja kilang. Coz kerja kilang tak glamour, kotor, pakai uniform...geli lah. Ingat aku kerja packing gula agaknya. Aku tak kisah pun. Chehh...bak kata pepatah (ni yang sengal ni bila aku keluarkan pepatah...hahahha) 'Benih yang baik, dibuang ke laut jadi pulau.' Maka jadilah benih yang baik yg boleh tumbuh di mana2 daripada jadi benih mampos yang kalau buang dlm baja pun tak jadi apa.
Janji aku happy, gaji pun masyukkkk....hahahhaha.

Love
Pening. To sesiapa yg tahu kisah, jangan place bet pulak ek mana satu aku nak pilih. Aku takleh nak tulis in detail kat sini. Bahaya.
I am a flirt. So sue me.

Friends
Kalau anda ada niat tersirat nak berkawan dgn saya, blah.
Kalau anda fikir saya ada niat tersirat nak berkawan dgn anda, blah.
Kalau anda terlalu banyak berfikir, bawak bertenang.
Kami peduli. Tapi kalau mahu kami terlalu ambil peduli, then anda tak peduli, then anda peduli ckp orang lain tentang kami yang kononnya tak peduli...anda fikir kami peduli??!
In the end, penting ke semua itu?

Sheilagank, aku kangen kamu semua. PP coming to kl in april, mari jadi stalker?

Jom tidor.

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...