Rabu, Mac 29, 2006

had a 'discussion' with encik belangkas which involved some major hand gestures and ear pulling. thank God, no gusti. close to it though. hahaha. once we have settled our differences, he asked, "are u going to write about this in ur blog?" to which I replied no.

But I changed my mind. Hahaha...I am a female, I can be fickle minded, harap maklum.

Although so many words escaped my mouth just now, I can hardly remember a thing. Maybe he'd go home and give the 'discussion' a review and can't remember a thing about it too. Only the making up part, mungkin :D . But then again, maybe I didn't get so lucky and some of my thoughtless words has sunk deep and left him wounded.

To which, I apologize from the heart of my broken bottom. Ampun!!

This next few paragraph are going to sound ultra mushy so anyone with a weak heart sila teruskan ke blog lain, atau posting lain, atau mana2 je la korang suka.

Ashr4f S1ncl4ir wrote something nice in Cl3o for his 50 most budak nakal resume.
"I know she's special when we get into our first fight and I realise she is worth fighting for and more important to me than my pride" unquote.

Encik, this is definitely not our first fight, and I am sure it won't be the last. I just pray u'd always be worth fighting for. InsyaALLAH.

p/s: and I didn't even fire you for that comment u made on my tagboard ye. Hahaha...see, i am so baik.
work...is okay. averaging between *beep*ing great and *beep*ing stressful, so it's just plain ol' okay. it's been almost a year since i got my confirmation kat kilang yang 'permai' tu. still has a huge deal to learn, i still only have a vague idea on why i decided on doing accg in the first place. most of the time, aku blur. why eh aku amik akaun!??

been given an increment (hurray! now, please dont start calling me and ask for belanja makan okay? hahaha), more responsibilities , more work, more subordinates. one of them had a slight problem with me before, so i was a bit stressed up thinking how to make our working relationship as pleasant as possible. berpeluh aku fikir. can't the company send me to one of those 'how to jaga ur subordinates elok2' training or something to that effect? quick. tapi in a way, i kinda like this challenge. lots of ppl are saying i won't be able to work things out. nothing like a reverse psychology attempt could get me more determine.

i usually hang out with these 2 ladies in the office. we go almost everywhere together. come May, they'd be leaving me for the head quarters. boohoo. not that i am not being friends with the others but they have a certain mindset that i would like to avoid rubbing on to me. Negativity berjangkit, okay. So I had managed to keep them chummy but at an arm's length. Only lately has I started hanging out with them, andddd thennnnn someone has to say this to me

"lama2 dengan diorang, awak pun nanti fikiran macam diorang."

Ya Allah, jauhkan lah!

i want to break away. ili's invitation to go to bali sounds great, but i need to reserve cuti for end of this year when mak goes to mekah to perform haj.

aku nak bercuti. ada tak orang boleh suggest percutian yang menawan kalbu hati sanubari dan tak memakan masa yang lama dan tidak costly?

hahahaha...us, back then. found this on ida's blog. ya ampun, gonjeng nya.

we thought we were so cool back then.

we still do.

Sabtu, Mac 25, 2006

People... if you agree with this, repost this just so that everyone can read this and appreciate their girls more...

The way she laughs..
The way she sleeps..
The way she loves you..
The way she tries to please you...
Always remember that.

She can always walk away, getting someone else
Who can love and cherish her more.
For all you know, there IS someone out there,
Wooing her ; but she is rejecting,
that "maybe" perfect love for her..

There might also be someone out there who's willing
To love her more than you are loving her now,
Fulfill her every need and love her as much as she loves you.
Understand that.

Girls have a huge guilty concience. ...
Imagine this, guys.
When you are holding her today... and then you cheat on her by
Hugging and kissing another girl.
And then you run back to her at the end of the day
And start hugging and kissing her but; instead of lust,
You see the love in her eyes...

What do you think?
Do you feel the hurt?
Can you feel the guilt?

She loves you not because you are good looking,
have money,
buy her things,
make her parents happy,
or that you have a car.

She loves you for who you are.

Your every touch,
Every word you say,
Everything you do.

Guys. Cherish and appreciate your girl.
Don't break her fragile heart.
She is the only one who can love you that way.
You won't wanna regret letting go of that special girl you have.

For everything she has done for you,
The least you can do is to give her unconditional love
As she has given to you.

Jumaat, Mac 24, 2006

aku ingin menjadi mimpi indah dalam tidurmu
aku ingin menjadi sesuatu yg mungkin bisa kau rindu
karena langkah merapuh tanpa dirimu
oh karena hati tlah letih

aku ingin menjadi sesuatu yg selalu bisa kau sentuh
aku ingin kau tahu bahwa ku selalu memujamu
tanpamu sepinya waktu merantai hati
oh bayangmu seakan-akan

kau seperti nyanyian dalam hatiku
yg memanggil rinduku padamu
seperti udara yg kuhela kau selalu ada

hanya dirimu yg bisa membuatku tenang
tanpa dirimu aku merasa hilang
dan sepi, dan sepi

selalu ada, kau selalu ada
selalu ada, kau selalu ada

Khamis, Mac 23, 2006

This will be a concert of a lifetime!

D3wa, G1g1, P4di (i can already hear Ili screaming for P1yu, ehehe), C0k3lat, R4tu, Ar1 L4ss0, Ungu (Pash4 eh nahem? Hehe...) and Ad4 Band. Wehhhhuuuu!!!

I only wish they could bring Sh3il4 on 7 too!!! *sigh*

Anyway people, here's the plan. 8 perkara dot dot dot (8 coz it's konser 8 artis 8 jam kan. ehehehe)

1. Try to listen to as many as their songs. Study semua 'chapter'. Remember when we where in C0kel4t's concert? Kalau lagu 'chapter 1' je, semua pandang kiri kanan. Haha. Owh, kali ni even worst, I have never heard the 'chapter 4'. Anyone has it? Lets hope Kik4n and the gang focus on 2nd chapter.
*aku nggak punya album Ari langsung. Can anyone send me mp3s?

2. Do some simple exercise and stretching. Don't want anyone to get muscle cramps, right.

3. Praktis kecentilan and kegedikan. Mana tau, R4tu need some backup vocalists dari cewek2 centil dan funky serta menutup aurat. Which, in this case, for them, pakaian yang nampak tali bra merah serta skirt mini tapi pakai stokin 3 layer is tutup aurat. So, go figure.

4. Drink lots of water.

5. Think of what to wear. Remember, ini konsert 8 jam 8 artis. Hehehe...bakalan peluh satu sungai. So dress appropriately.

6. Tidur secukupnya mulai sekarang, kumpul tenaga.

7. Harus ada wang yang cukup for the tics. Aku yakin kamu semua mampu. Menabunglah.

8. Most importantly, let's just have funnnnn!!!


Haiyarrkkkk!!!

I expect each and everyone of u to be there. Naem, aku tunggu kamu di kotaku!!!


*Encik Belangkas, u wanna join me?
Your butt is the shiznit lah.

You know who u are. Hahaha...

(if this is YM, i'd fill this entry with drooling icons. Hahaha...yummy!!!)

p/s: padan muka awak. ;p

Isnin, Mac 20, 2006

Adushh...kena tag dengan Sou. Sampai ati ko ek... So here goes

MY 7 WEIRD HABITS

1. i don't really think there's anything weird about me. Muahahaha.

2. suka cucuk2 pinggang orang, especially adik2 saya dan Encik Belangkas. Encik Belangkas juga selalu kena cubit.
Amaran: Saya cubit sakit...

3. suka drive around kalau sedang stress. Fave spot, KLIA. Lepak jap, then patah balik.
(sudah kurang dilakukan semenjak harga minyak naik)

4. tak suka tengok wayang. kadang2 je layan lah. bukan apa, wayang tak ada iklan. susah nak cari time nak bangun nak gi toilet nak gi buat kopi nak gi sidai baju nak gi siram pokok bunga nak main sms pun susah.

5. tak boleh tengok kuku panjang sikitttt pun. Mesti kena potong sependek mungkin.

6. suka duduk bersila atas kerusi, depan pc ni pun, kat seminar pun, kat office apatah lagi.

7. saya suka buat mimik muka dan ketap2 kan bibir. Buat muka rabbit lah, mulut semut lah. Dah selalu sangat sampai kadang jadi habit, buat tapi tak sedar.

DONE!!!

Now I'm tagging these lovely people:
1. Raudha
2. Yatt
3. Gandung

hehehe...silakan lah.
Rio Febr14ns' Dem1 K4L1an

Maafkanlah aku, semua kekasihku
Aku khianati semua janji, semua tulus cinta, air mata kalian
O tak pantas lagi, aku 'tuk memilih
Cinta diantara, kalian semua, o sungguh memuakkan, diriku ini
Teruskan hidup kalian tanpa diriku
Percayalah, maafkan aku tak seperti yang kalian harapkan...
Tapi percaya sayang, cinta dari kalian
Sungguh aku rasakan, sungguh aku butuhkan
Aku jatuh cinta, pada kalian semua
Setiap cinta terucap, benar tulus adanya Oo..
Aku tak berdaya, pada kalian semua
Pasti nanti kau temukan
Bara api bagi langkahmu
Pasti jangan lupakan oh aku...

Aku rasa Er0$$ kejam mencipta lagu ni. Okay la, Ungu's D3mi W4ktu tu memang membunuh, about a man torn for his love between 2 women. Lagu ni? Untuk LEBIH dari 2?? It's tersangatlah kejamnya, it's hilarious.

Logik tak aku pun terasa dengan lagu ni? Yelah, saya kan penchenta Er0$$. Terasa macam saya pun termasuk dalam senarai wanita yg dalam otak dia waktu dia mencipta lagu ini. Wahhh gitu! Hahaha...

Direct quote dari Nahem... "Dia kan pleiboi"

Pilu saya mendengarnya.

Sementara itu, saya dikejutkan oleh kabar2 tentang rakan2 saya dah berTTM semua.
blah la TTM, kata je lah, PACARAN. hahaha
Dah besar kawan2 saya ek.

Yang iyanya...dah tua?? Owh tidakkkk!!!
A big shout out to Kak Ana. 45 years old, 3 grown up sons and still rockin'.

I know this is so cliche but...

Selamat Hari Jadi. Semoga Panjang Umur, Murah rezeki.

Hehehe.

p/s: sedap brownies abang riri belikan. Uhuk uhuk...

Ahad, Mac 19, 2006

Er0s$-L30ny??

Sabar je lah aku.
Menapak jalan yang menjauh
Tentukan arah yang kumau
Tempatkan aku pada satu peristiwa
Yang membuat hati lara
Di dekat engkau aku tenang
Sandung matamu penuh tanya
Misteri hidup akankah menghilang
Dan bahagia di akhir cerita
Cinta tegarkan hatiku
Tak mau sesuatu merenggut engkau
Naluriku bergetar tak ingin terulang lagi
Kehilangan cinta hati bagai raga tak bernyawa
Aku junjung petuahmu
Cintai dia yang mencintaiku
Hatinya dulu berlayar kini telah menepi
Bukankah hidup kita akhirnya harus bahagia
Di dekat engkau aku tenang
Sandung matamu penuh tanya
Misteri hidup akankah menghilang
Dan bahagia di akhir cerita
Cinta tegarkan hatiku
Tak mau sesuatu merenggut engkau
Naluriku bergetar tak ingin terulang lagi
Kehilangan cinta hati bagai raga tak bernyawa
Aku junjung petuamu
Cintai dia yang mencintaiku
Hatinya dulu berlayar kini telah menepi
Bukankah hidup kita akhirnya harus bahagia
Cinta biar saja ada
Yang terjadi biar saja terjadi
Bagaimana pun hidup hanya cerita
Cerita tentang meninggalkan dan yang ditinggalkan

Unipom

Baru lepas jahit butang kat uniform. Pada sesiapa yang tak tahu lagi, saya ke kantor pakai uniform. Minah kilang lah katakan. Uniform saya, blouse biru muda dan kain/seluar biru tua. Ye, macam baju pengawas sekolah. Owh, siap ada batch lagi kat dada. Nasib baik saya cover pakai tudung. Penat dah dengan usikan kalau pergi kedai lepas kerja, orang nampak batch tu and say... "Hmm...padan manis, kerja kilang gula." Very predictable, i tell u.

Kelebihan pakai unipom ke kantor:
1. Tak payah susah2 fikir "Apa ek nak pakai esok??!"
2. Jimat duit tak payah beli baju kerja.
3. Jimat air, sabun cuci dan tenaga...baju boleh recycle pakai orang tak perasan. Haha...which, aku tak pernah buat. Sungguh!!!

Kekurangan nya pula:
1. Bosannnnn!!!
2. Muak.
3. Tak glamour lah beb.

Anyway, jahit butang kat baju unipom sebab tailor ni tak reti jahit butang. Asik tercabuttt jek. Bukan aku jek, warga kerja yang lain juga. Tak sure lah dia jahit ke dia gam. Kerempet betul.

The Things Only A Mom Would Do

Last Thursday had to attend a seminar in Plaza P3r4ngs4ng (who ever thought of that name for a building??!) so I was away from the office for half a day. Mak cuti. She bought the famous nasi lemak T4ng Lin, 3 bungkus of them, and whisked it off to my office. Called Shanen up and passed it to her. 3 bungkus, for me, Shanen and Kak Ana.

The next day, she woke up at 5.30 and started baking Engl1sh Sc0nes. Dia taruk atas pinggan kaca yg cantik, lengkap dgn butter and pisau and apa lagi, for me to bring to the office. Officemate absolutely love it. Sayang tak cukup untuk semua orang.

My Mom's a gem. Love u Mak.

F-i-s-h

I smell something fishy...

I have a craving for ikan bakar di b4gan l4lang. Cik Merah dan Cik Ridiculous dua-dua mendiskusikan tempat itu dgn saya dalam masa 1 minggu. 2-2 menyebabkan saya mengimbas kembali kenangan makan ikan, ketam, sotong, udang, kerang, dan berbagai2 lagi hidupan laut lainnya.

Yummy. Nyum, nyum.

Wahai Encik Belangkas, kata nak bawak saya pergi b4gan l4lang? :-)



Owh. Tadi baca article, about picking and eating fresh strawberries in camer0n highln4ds. Slurp. Ada sesiapa nak pergi tak? I crave for strawberries too.

p/s: apsal byk sangat aku mengidam? aku tak pregnant kan? tak kan? kan?? hahahaa...

Adam




ini Adam. Anak Kak Yatie. Dah besar nya! Kak Yatie kena ajar dia sebut nama saya siap2 ye. Tengah kumpul duit la ni nak pergi sana.

Huhuhu~~...rindu Kak Yatie.

Keinginan

Saya tengok di fster, gambar2 senior sekolah saya dulu, pergi mengerjakan umrah dengan teman2. Bestnyeh.

Teringin lah nak pergi buat umrah lagi.

InsyaALLAH.
Baru selesai kenduri tahlil untuk Arwah Abah. Alhamdulillah, sampai jugak niat aku nak buatkan tahlil dgn duit aku sendiri.

Semoga tenang roh Arwah Abah di sana.

Al-Fatihah...

Sabtu, Mac 18, 2006

Owh Lel4ki Idam4n!!!

Chat dengan Cik Merah kelmarin. Seperti biasa kalau dengan Cik Merah, kalau tak masuk topik kaum berlainan jantina, memang tak sah. Cik Merah cerita tentang permasalahan dia mencari calon yang mantap untuk dijadikan suami. Kata Cik Merah, TTM adalah, tapi cam tak sesuai nak dibuat hasben. Maka perbualan kami berkisar tentang, ciri2 yang sesuai untuk dibuat hasben. Perbualan yang sungguh serius dan menyayat hati. Ceh.

Menurut kata Cik Merah kepada pemberita, dia selalu ikut rasa hati. Hehehe...yang jelas, rasa hatinya belum cukup perasa kerana belum sekali pun dia berumah tangga.

Maka membuat saya terfikir...apa ciri2 yang saya cari pada lelaki yang nak saya jadikan hasben???! Haruskah saya join rancangan 'M3ncari Ch3nta'? Ke Siapa nak jadi Jutawan? Erm.

Maka ciri2 yang saya harapkan wujud dalam diri lelaki yang akan ku panggil hasben adalah...jeng jeng jeng...







nak fikir dulu lah. lain kali saya cerita.


p/s: Cik Merah, cepat lah kawen woiii!!!

Selasa, Mac 14, 2006

Bla...bla..bla...

i'm bored. i cant remember how i used to fill my nights before. it's like...i don't used to feel so bored begini pun dulu??
but i don't feel like going out pun. so tired of getting ready, taruk bedak, taruk perfume, taruk ubat ketiak, (otherwise known as deodorant),gosok baju, utk keluar kejap je...malas aku. Adakah saya dijangkiti sindrom kemalasan terlampau??

I've finished reading most of my books. The ones I have not read, are the ones I have no desire what so ever to read at the moment. I want books. Can anyone suggest any good ones?

To the people who commented about me making a come back online, heheyyy...i bought my self a pc! Kiss kiss the pc. The pc table, Cik Lyna yang sedekah. Such a sweet soul. Then mak completed the picture by buying me this computer chair. Yeah, I guess I can safely say I am broke, between the recent indo trip, the newly acquired pc and some other couldn't be avoided miscellaneous expenses...aku sengkek bulan ini.

Maybe that explains why aku bosan tapi enggan keluar rumah? Like, minyak naik 30 sen okay??!!

Etah (my sis lar) just celebrated her 16th bday. Encik B3langkas and I shared giving her that perfume she's been saving her money for. Minah tu punyalah excited! Hahah...eh hello, girl, Kak Ngah sure spray sikit perfume awak tu on me one day! Percayalah!

Sweet of him to wanna give her something too. I heart u. Tau tak?

Besok cuti. Suddenly I don't know what the heck to do. Maybe I'll go to klia and back, just for the sake of wasting time?

Nah, wouldn't do. Minyak naik 30 sen.

*^&%^%^%$%^$!!!!!#%$&^&^&****&!$!^%$bleurghhh!!!

Ahad, Mac 12, 2006

C0MING S00N S07 MALAYSI4N TOUR 2006

Hai Sh3ilaG4nks yang ada di M4laysia & sekitarnya... nantikan Sh3il4 0n 7 konser keliling Malaysia yang rencananya akan dilaksanakan pada bulan Agustus 2006 di: Johor Bahru, Penang, Kota Kinabalu & Kuala Lumpur. Of course with the new album: "507-lima kosong tujuh"... Keep on rawwwkkkk!!! (*)

->from s07's web. nggak sabar....

Isnin, Mac 06, 2006

Encik Brad P1tt (bukan nama sebenar)

SAYA MINTA MAAF. AWAK CEPATLAH SEMBUH, YA. SAYA TAKUTLAH BILA AWAK SAKIT2 NI. SERBA TAK KENA SAYA JADINYA, RISAU. JANGAN LUPA MAKAN UBAT, JANGAN PONTENG APPOINTMENT DOCTOR LAGI KAY.


Yang benar,
Cik Ang3lina J0l1e (juga bukan nama sebenar)

Ahad, Mac 05, 2006

Strobery...

You Are Strawberry Kiss Lip Gloss

When it comes to life, you want the best of everything:
The best clothes, the best friends, the best guy - and you usually get all three.

You impress most people you meet with your genuine class and style
Strawberry is a classic, admired flavor that goes with many things. Sound familar?

No wonder I love lilies

You Are A Lily

You are a nurturer and all around natural therapist.
People see you as their rock. And they are able to depend on you.
You are a soothing influence. You can make people feel better with a few words.
Your caring has more of an impact than even you realize.
You Are A Woman!

Congratulations, you've made it to adulthood.
You're emotionally mature, responsible, and unlikely to act out.
You accept that life is hard - and do your best to keep things upbeat.
This makes you the perfect girlfriend... or even wife!

killing time

Q1) Ever been given a ring? + from mak, a few times...sekarang tinggal dua masih aku pakai
Q2) Longest relationship? + ermmm...tak ingat lah.
Q3) Last gift you gave? + abg aril's twin girl...some begs and watches
4) How many times have you dropped your cell? + tak terkira
Q5) Last sport played? + sukan air (dalam erti kata lain, mandi. haha)
Q6) Things you spend a lot of money on? + this pc
Q7) Three things you ate last? + antibiotic, panadol and some biscuits
Q8) What you notice first about the opposite sex? + his smile
Q9) One favorite song: + dealova
Q10) Where do you live? + pj
Q11) High school you attended? + sspkl
Q12) Cell phone service provider? + c3lcom
Q13) Favorite Mall store? + mana2 aje
Q14) Longest job held? + my current job of penghitung gula
Q15) Do you own a pair of dice? + nope
Q16) Do you prank call people? + pernah, masa muda mudi.
Q17) Last wedding attended? + last month
Q18) First friend you call if you won the lottery? + tak sure ar.
Q19) Last time you attended church? + tak de nye
Q20) Favorite fast food restaurant? + BK
Q21) Biggest lie you've heard? + That he loves me.
Q22) Where do you work? + kilang gula
Q23) Where do you go to college? + uniten
Q24) Can you cook? + enough cooking skill to save my ass.
Q25) What kinda car do you drive? + kenari
Q26) Best kisser? + i dont kiss and tell. hahahaha --->go figure!
Q27) Last time you cried? + just tonite. heard about lin's father's passing away, recalled how arwah abah went, remembering how it felt.
Q28) Most hated food? + i dont hate food.
Q27)Thing you Like the most about yourself? + a lot. hahahaaa
Q30) Thing you hate most about yourself? + kepedean saya yang terlalu ketika menjawab soalan sebelum ini ;p
Q31) Have a secret you can't tell? + a lot
Q32) Longest shift worked? +longest...i dont work shifts tapi paling lama pun...maybe 7am to 5 pm kot?
Q33) Favorite movie? + grease!
Q34) Can you sing? + i'm the next m4laysia id0l, people! (ye lah tu!!)
Q35) Last concert attended? + p3ter p4n concert dalam lumpur.
Q36) Favorite restaurant? + tup4i2 and the strobery fields.
Q37) Last movie rented? + tak rent movies
Q38) Favorite alcoholic drink? + dont drink those stuffs
Q39) Thing you never leave home without? + money & hp
Q40) Immediate vacation spot? + sungai congkak
Q41) Reason you did this survey? + buang masa....~
To Lin, Arief and Haikal, sorry to hear about ur lost. Be strong kay. Anything i can help, do let me know. Love y'all.

Sabtu, Mac 04, 2006

40 questions you dont really want to answer

1 Where are you right now?
-my room

2. How's ur mood today?
- bad. having a high fever sure made my emotions go haywire.

3. What song are u listening to at the moment?
- cinta by K.D and m3lly

4. Do u think your partner is sexy?
- very!

5. One reason for livin?
- does everything need a reason?

6. Ever donated blood ?
- errmmm, nope.

7. Fave color? Fave number?
- pink, 5

8. Fave accessories you usually wear?
- my diamonds rings.

9. One song to describe a heartbreak in the past?
- k4rm4 by c0kelat.

10. Last time u went out with ur friends?
- friends... last weekend

11. Last time u said love?
- 2 hours ago via sms.

12. Last movie u watched?
- jomblo

13. Have a person that u love?
- yes

14. One song to describe your relationship rite
now?
- dealova (auuuwww!!! so sweet!! haha..)

15. Fave cartoon series?
- sin chan

16. Fave Disney Character?
- mickey mouse

17. Most interesting activity?
- travelling

18. Most boring tv programme?
- chit ch4t azw4n

19. Ever wished you could turn back time?
- yeah

21. What would you do if you woke up & found
yourself as the opposite sex?
- huhuhuhu...its gonnna freakin me out.

22. What do u have planned for tomorrow?
- nothing. sleeping kot.

23. Your biggest regret?
- not saying 'i love you' to Arwah Abah as much as I should have, as muc as he deserves.

24. Are you a people person?
- yeah, i think so.

25. Do you think u're cute/pretty/handsome?
- dengan pede nya aku mengatakan aku cantik dan imut...hahaha...

26. Last game u played? with who?
- kat pc ni, main bejewelled.

27. Who's no. 2 are on ur speed dial?
- emak

28. The colour of your mobile phone.
- silver

29. Do you hate anyone? Have any enemies?
- tak adala sampai tahap membenci. menyampah tu, ada!

30. Who do u wish is with u at the moment?
- encik kambing. :-)

31. where do u feel like going?
- inside his head

32. Fave vacation places in Jakarta?
- the malls, blok m, ancol pun okay walaupun kata orang the rides macam nak membunuh.

33. What are you looking fwd to this month?
- an increment, pls oh pls!

34. What was the last thing u wished for?
- a HUGE increment

35. what u gonna be in future?
- pemilik bistro yang keren dan hebat dan sukses. yuk, ull?

36. What you like to do during free time?
- reading

37. Favourite types of song?
- indo songs

38. Ways that you wish ur partner to behave?
- i'll let him know in my own time.

39. What is currently in your mind?...
- sleepy...the pills are beginning to take charge of me.

40. What u gonna do after this?
- sleep!
Your Personality Is

Idealist (NF)


You are a passionate, caring, and unique person.
You are good at expressing yourself and sharing your ideals.

You are the most compassionate of all types and connect with others easily.
Your heart tends to rule you. You can't make decisions without considering feelings.

You seek out other empathetic people to befriend.
Truth and authenticity matters in your friendships.

In love, you give everything you have to relationships. You fall in love easily.

At work, you crave personal expression and meaning in your career.

With others, you communicate well. You can spend all night talking with someone.

As far as your looks go, you've likely taken the time to develop your own personal style.

On weekends, you like to be with others. Charity work is also a favorite pastime of yours.

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...