Isnin, Mac 20, 2006

Adushh...kena tag dengan Sou. Sampai ati ko ek... So here goes

MY 7 WEIRD HABITS

1. i don't really think there's anything weird about me. Muahahaha.

2. suka cucuk2 pinggang orang, especially adik2 saya dan Encik Belangkas. Encik Belangkas juga selalu kena cubit.
Amaran: Saya cubit sakit...

3. suka drive around kalau sedang stress. Fave spot, KLIA. Lepak jap, then patah balik.
(sudah kurang dilakukan semenjak harga minyak naik)

4. tak suka tengok wayang. kadang2 je layan lah. bukan apa, wayang tak ada iklan. susah nak cari time nak bangun nak gi toilet nak gi buat kopi nak gi sidai baju nak gi siram pokok bunga nak main sms pun susah.

5. tak boleh tengok kuku panjang sikitttt pun. Mesti kena potong sependek mungkin.

6. suka duduk bersila atas kerusi, depan pc ni pun, kat seminar pun, kat office apatah lagi.

7. saya suka buat mimik muka dan ketap2 kan bibir. Buat muka rabbit lah, mulut semut lah. Dah selalu sangat sampai kadang jadi habit, buat tapi tak sedar.

DONE!!!

Now I'm tagging these lovely people:
1. Raudha
2. Yatt
3. Gandung

hehehe...silakan lah.

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...