Isnin, Mac 20, 2006

Rio Febr14ns' Dem1 K4L1an

Maafkanlah aku, semua kekasihku
Aku khianati semua janji, semua tulus cinta, air mata kalian
O tak pantas lagi, aku 'tuk memilih
Cinta diantara, kalian semua, o sungguh memuakkan, diriku ini
Teruskan hidup kalian tanpa diriku
Percayalah, maafkan aku tak seperti yang kalian harapkan...
Tapi percaya sayang, cinta dari kalian
Sungguh aku rasakan, sungguh aku butuhkan
Aku jatuh cinta, pada kalian semua
Setiap cinta terucap, benar tulus adanya Oo..
Aku tak berdaya, pada kalian semua
Pasti nanti kau temukan
Bara api bagi langkahmu
Pasti jangan lupakan oh aku...

Aku rasa Er0$$ kejam mencipta lagu ni. Okay la, Ungu's D3mi W4ktu tu memang membunuh, about a man torn for his love between 2 women. Lagu ni? Untuk LEBIH dari 2?? It's tersangatlah kejamnya, it's hilarious.

Logik tak aku pun terasa dengan lagu ni? Yelah, saya kan penchenta Er0$$. Terasa macam saya pun termasuk dalam senarai wanita yg dalam otak dia waktu dia mencipta lagu ini. Wahhh gitu! Hahaha...

Direct quote dari Nahem... "Dia kan pleiboi"

Pilu saya mendengarnya.

Sementara itu, saya dikejutkan oleh kabar2 tentang rakan2 saya dah berTTM semua.
blah la TTM, kata je lah, PACARAN. hahaha
Dah besar kawan2 saya ek.

Yang iyanya...dah tua?? Owh tidakkkk!!!

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...