Khamis, Mac 23, 2006

This will be a concert of a lifetime!

D3wa, G1g1, P4di (i can already hear Ili screaming for P1yu, ehehe), C0k3lat, R4tu, Ar1 L4ss0, Ungu (Pash4 eh nahem? Hehe...) and Ad4 Band. Wehhhhuuuu!!!

I only wish they could bring Sh3il4 on 7 too!!! *sigh*

Anyway people, here's the plan. 8 perkara dot dot dot (8 coz it's konser 8 artis 8 jam kan. ehehehe)

1. Try to listen to as many as their songs. Study semua 'chapter'. Remember when we where in C0kel4t's concert? Kalau lagu 'chapter 1' je, semua pandang kiri kanan. Haha. Owh, kali ni even worst, I have never heard the 'chapter 4'. Anyone has it? Lets hope Kik4n and the gang focus on 2nd chapter.
*aku nggak punya album Ari langsung. Can anyone send me mp3s?

2. Do some simple exercise and stretching. Don't want anyone to get muscle cramps, right.

3. Praktis kecentilan and kegedikan. Mana tau, R4tu need some backup vocalists dari cewek2 centil dan funky serta menutup aurat. Which, in this case, for them, pakaian yang nampak tali bra merah serta skirt mini tapi pakai stokin 3 layer is tutup aurat. So, go figure.

4. Drink lots of water.

5. Think of what to wear. Remember, ini konsert 8 jam 8 artis. Hehehe...bakalan peluh satu sungai. So dress appropriately.

6. Tidur secukupnya mulai sekarang, kumpul tenaga.

7. Harus ada wang yang cukup for the tics. Aku yakin kamu semua mampu. Menabunglah.

8. Most importantly, let's just have funnnnn!!!


Haiyarrkkkk!!!

I expect each and everyone of u to be there. Naem, aku tunggu kamu di kotaku!!!


*Encik Belangkas, u wanna join me?

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...