Khamis, April 13, 2006

By Request (EVOLUTION)



somebody requested for this vid to be put it my blog. here's for u.

taking a look at it, aku rasa evolution kereta mcm terbalik dgn evolution manusia (and by saying evolusi manusia, saya TIDAK maksudkan teori D4rwin yg mengatakan manusia berasal dari monyet. Cam bodoh je Encik D4rwin tu mengaku dia sedara sepupu sepapat monyet??) Manusia start as babies then membesar bagai johan sampai la sampai ajal. Tapi kereta dlm vid ni, instead of starting young, it starts as old car. Hahaha...ye lah, if u ppl tengok the 1st BMW 3 series dlm vid ni, the word that'd probably jump to mind is "kereta BMW lama". Unless of course, you're obsess with BMWs and you'd probably go "wow! BMW some year, some make, some engine, some apalah" (which is almost like a very, very dear friend of mine. ahaks...)

Tapi saya juga berevolusi. Haruskah bicara tentang fizikal? Hmmm...from the little girl in diapers to the vivacious me (sengih perasan). Of course I have changed! For better or worst, itu I am not so sure. Hehehe.

Dan akal serta kematangan saya. 10 years ago, I thought to my self,
"lagi 10 tahun, sure aku dah matang, and so freaking sure of myself, ada kerjaya gempak, kereta gempak, boyfriend gempak, mungkin juga dah berkahwin dgn lelaki gempak itu, dan dapat anak gempak, kira gempak lahh!!"
10 tahun yang lalu, I sworn my undying love to Yusry. Dari group rap 3 beradik tu lah. Ehehe *sheepish grin* 10 years ago, the only things I know about Indo music adalah h3tty k0es 3ndang dan rh0ma ir4m4. Hahahaa!!!
10 years ago, I thought blonde guys, 6ft tall, and has blue eyes are just gorgeous. Nick Carter and Leo Pio made it into the list.
10 years ago, I was such a tomboy. My hair was permanently short. Boycutt short.

Now, I have a job, which I am not so sure of it's kegempakan, I have a car which is in a way gempak coz it takes me to places, but that's it. To say that I am sure of myself and my life, that would be a lie. But then again, now...I don't really care of kegempakan2 itu semua.
Now, Yusry who??!! Hehehee...yelah, I still know who he is! But if people asked me about his marriage, incidentally, a lot of ppl did ask, I have no freaking idea. And I don't think I care too. I still have most of their albums, the old ones, the latest ones...ermm, tak beli. Ada orang nak bagi free tak? Hehehe.
Now...owh mereka bermata biru, tinggi 6 kaki dan rambut perang tak semestinya kacak! In fact, most of the time, jambu laahh diorang!! I prefer lelaki melayu. :-) Siapa bilang lelaki melayu tak menawan?? Tak menarik hati, tiada memikat...kalau lah sungguh tak mungkin aku tertarik, kalau tak sungguh tak mungkin aku kan jatuhhh!!!
Now, I have long hair. Dan saya kenal make up. I know how to apply mascara and eyeliner dgn jayanya. Ahakss...

But just the BMW 3 series yang tetap BMW 3 series juga walau apa bentuknya, tak akan berubah jadi P3rodua K3nari atau Prot0n Isw4ra, no matter how much changes I have gone through, I am still me. And no matter what comes, THAT, would never change.

Hanya ALLAH je yang tahu apa akan jadi pada saya nanti.

p/s: dan kamu, my dear friend...how has u evolved to become this guy who lost all hopes, i wonder?

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...