Jumaat, Mei 05, 2006

Maafkan saya yang lama mendiamkan diri atas sebab2 yang dapat dielakkan tapi saya yang buat2 bodoh je dan tidak mengelak maka ia terjadi. (pada yang tahu, tahu lah. tak tahu, sudah. hehehehhe)

There's so many things to write and I dont even know where to start maka...gonna make this short. This list is not in chronological order.

1. Kucing saya hilang. Ya, the one yang suka kencing atas katil saya. Kucing yang saya nobatkan sebagai kucing paling kacak seluruh PJ and Subang Jaya and some says Shah Alam too. Saya sangat-sangat sedih. Asal dengar bunyi kucing mengiau je saya ingatkan dia. Tak ada lagi dia nak bangun kan saya pagi2. Tak ada lagi dia nak baring2 atas saya. Where ever u are, kamu sentiasa dlm doa ku. Huwaaaa!!!

2. Mom's bday was on 27th. Met ultah, bunda. Love u banget.

3. Ada orang gila kat ofis saya kembali mengganas tunggu2 saya lepas ofis. Eurgh. Sangat tidak cool.

4. Thomas Cup. Hehhehe....teringat zaman ssp, tak payah pergi prep sebab boleh tgk final (Tapi ada jugak budak2 baik masuk jugak kelas prep, hape jek...tak minat badminton pun layan je lah, kan tak payah pergi prep tuhhh!!!) Teringat zaman tu aku dgn Ida kat belakang Rec Room Blok C dgn bendera Msia and jerit2 utk the National coach. Hahaha...I cant remember nama mat salleh tu but kononnya he's cute.

5. Nenek umur 104 tahun kahwin dgn lelaki 33 tahun? Memang jodoh. Ada supplier to my office dok bakar2 saya, nenek tu umur 104 dah 21 kali kahwin, saya 1 kali pun belum?? Nenek 104 tahun kahwin lelaki umur 33 tahun yang jarak umurnya sedang elok sangat dgn saya, tapi nenek tu boleh dapat? Saya ni?? Single mingle. Kata akak supplier tu..."tak malu ke??" Hahahaha...she promised to teach me ayat doa utk lekas dapat jodoh. *imut, ntar aku kasi ke kamu juga. hahaha* Question: tua sangat ke aku? haruskah aku jadi desperate???

6. Bercakap pasal tua...hari keputerian saya jatuh pada jumaat depan maka saya declarekan cuti umum untuk semua rakyat Msia. Marilah sama2 meraikan. Hahaha. Kalau ada yg nak beli hadiah, wishlist yang lebih detail akan saya letak disini soon. :p

7. last week, went to t4nch4p. Sou, maaf aku bertemu kamu cuma sebentar. The place sgt panas dan stuffy, aku tak sanggup...cair mekap aku. Haha. Didn't plan on going, tapi Ocal msg saying she and Bon would love to see me there, how could I refuse. Lagipun they did me no wrong. And they're cool sisters. Before pergi, dok baca2 doa, takut membayangkan ketemu Mucab sambil tunggu Faie come and pick me up and aku pun tgk Tv and there he was, live from Srwk, jadi back up vocal for some show. Felt relieve, mungkin belum sedia ketemu dia. Tapi bila ketemu the rest of the family...so familiar, yet strangers to me. Enough, tak nak cerita lagi kisah dan rasa yang ku tinggal mati.
Terkejut, ketemu Ijat di sana.

8. Lieya's birthday today. Happy birthday sis!! (wonder if she still visits this blog?)

9. Lupa dah apa nak tulis.

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...