Selasa, Mei 23, 2006

PERHATIAN UNTUK WARGA SSP:

"Assalamualaikum ppl,

As some of you know, last weekend aku, farina, fatma, ina and fatin went to SSP Cyberjaya to meet up with Miss Shal, Puan Norlaila and Ustazah Umi. Miss Shal requested the meeting to discuss about a plan to organise a reunion for SSPians who graduated in 1990 up to 2004. Miss Shal pointed out that she didn't want to call this an "alumni reunion" because dia tanak yg datang makcik-makcik/datin-datin yg dah tua gila datang plak. hehehe. Btul!

Anyway, this reunion will be on the 17th June at SSP Cyberjaya. A 'sumbangan' of RM100 is expected from each of us who is interested in coming.I hope that all of you yg boleh datang tu datang lah, sebab beriye tengok cikgu2 plan this benda alah ni. Kesian plak kalau tak dapat responds kan. Akupun tanak citer panjang kat sini, so sesape yg free this Saturday (27th May) marilahke Starbucks KLCC sebab batch kita akan berkumpul utk membincangkan plan yg seterusnya.

For further information boleh la contact Farina J or Fatma or Ifi Malek.

Thanx!

Hana Kamaruddin"

well said hana, aku malas nak ubah apa2 lagi. hehehehe.

SPREAD THE WORD, PEOPLE!!!

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...