Isnin, Jun 19, 2006

Aduh mak, kena tag dgn Sou. Werghhh...kamu membuat aku terpaksa memikirkan hal2 yang tak ingin aku fikirkan sangat, tau kah kamu Sou?? Tapi takpe, sebab ada rules to have fun doing it, saya akan tersenyum kambing je sepanjang proses penyediaan entry ini.

The rules:
- The tag victim has to come up with 8 different points of his/her perfect lover
- have to mention the gender of his/her perfect lover
- Tag eight other victim to join this game and leave a comment on their blog
- If you are tagged for the second time, there is NO need to do this again
- Lastly, Most importantly, HAVE FUN DOING IT...

here goes

8 CIRI LELAKI IDAMAN SAYA

1. Tulen
*bukan bedah2 ye bang. 100% tulen ya bang. awww...

2. Mencintaiku dan memahamiku apa adanya
*when I fall in love, it would be with someone yang aku dapat terima baik dan buruknya, coz nobody's perfect. So, aku harap dia pun dapat begitu juga. I want him to accept my imperfections, but I'd want to be perfect, because of him. Chiehhhh...

3. Has an ability to make me laugh
*not only sense of humor, I would appreciate if he's witty. That'd impress me.

4. Jujur
*jujurlah padaku, jika kau tak lagi cinta. Hehehe...ayat ni corny, tapi it's true. Even if it hurts, I would like him to be able to be honest with me. Sama ada aku boleh handle the truth or not, that is up to me to decide.

5. Responsible.
*saya ramai adik2 yang masih kecil. whoever it is yang akan jadi pendamping hidup saya, bukan hanya jadi suami saya, malah a father figure to my siblings. Jadi anak untuk mak saya. And of course la saya idamkan a father figure untuk anak2 saya nanti. (sia2 je dah fikir siap2 nama anak, kan imut kan?) Dan yang paling penting, bertanggung jawablah pada saya.
Responsible also means, dia bukan jenis yang suka lari dari masalah. Guys like that really irritates me.

6. Romantic
*i may look tough but I'm a sucker for romance. Hahahhaha!! I want a marriage yang kekal lovey dovey walaupun hingga saat aku lanjut usia. I want to be showered with cheap meaningless gifts (of course, expensive ones are also very much welcomed!!), flowers, get kisses every morning when I wake up, and every nite before I go to sleep, and I want to give him the same too. I want to wake up seeing the same face every single day of my life. =)

7. Pleasant to the eye
*sedap mata memandang, tapi I have always felt, if hati dah suka, dan dah sayang apa adanya, then this would just fall into place. Dia yang saya sayangi, sangat gorgeous di mata saya.

8. Tahu hal2 agama Islam
*penting untuk membimbing saya dan anak2 nanti.

Okay, cukup 8. Rasa macam nak tambah lagi 8 ni. Hehehe...I am tagging 8 ppl maka:
1. Cik Hana
2. Cik Yatya
3. Encik Bahtiar
4. Encik Manongan
5. Cik Raudha
6. Puan Lissa (kau tulis je pasal Pakcik, layannnn...hahahhaa)
7. Encik Zairus
8. Cik Naemah.

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...