Jumaat, September 29, 2006

Ramblings

Yesterday, aku rate kan sebagai hari yang paling humiliating and embarrassing in my entire life. And at the same time, yang paling enlightening. Owh tak, memalukan ni bukan tahap saya mabuk todi buat striptease nari2 kat tiang atas meja apa semua. Itu tidak terjadi, saya baik ok. Cuma cam...tak mo cakap lah, kang kurang pahala puasa aku. Hehehe...

Sia2 pulak pagi tadi aku marah sorang cina kontraktor ni. Tu lah, sape suruh call aku marah2 cakap company aku tak nak bayar payment dia. 15 minit aku tadah telinga last2 aku kalah pada tuntunan nafsu amarah ku (owh no, Ya Allah ampunilah hamba -Mu yang lemah ini!) aku pun marah lah dia balik. Hehehe.
Solilah apek, lu apa pasal olang lain salah lu kasi malah sama wa?? Wa tension la apek, tension. Wa tatak singaja malah sama lu! Padan la muka lu tak dapat payment! :p

Amusingly, a lot of people has arrived at this blog by googling for "harga gula". Rasa2 macam nak taruk logo company aku kat sini, tolong promosi. Hari2 kat berita isu gula tak habis2. I malas nak komen lah, for sure lah i bias. hehehe...

Yayee, apa citer tgk muka aku teringat mac and cheese ni? Huuu...adakah aku nampak sebegitu lazat? Hahahaha.

Kawan2...mari lah kita berbuka2 puasa bersama2. Apa macam?

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...