Jumaat, Oktober 06, 2006

Buka puasa with adik beradik sellageng last wednesday. Murah meriah. Was looking forward to it the whole week. Them, and their spouses, and anak2 mereka, adalah pil utk sakit jiwa saya. Cure for my mood swings. Memberi kelegaan cepat. Something along that line lah.

Yang saya tahu ialah, when I am with them, saya macam kena sugar rush walaupun minum air suam.

Being with my sellageng siblings, rasa boleh menjadi diri sendiri 100%.

They don't judge, they just listen. And tak perlu cakap banyak2, they understand. Like, who else would understand apa ada pada sella kan yang kita gila2 kan sangat tu kan.

And we don't have to say that we'd be friends forever to know that we would, really, be friends forever. Yang mungkin anak2 kami akan bermain bersama makan bersama and who knows...kahwin bersama? Hehehe...jauh sgt kah pemikiran aku?

Can't imagine myself getting old without them in the sidelines.

Buat kamu2 semua adik beradik sellageng saya and our extended families...

I *heart* u all sangat sangat!

Ahad, Oktober 01, 2006

hidup saya sebuah telenovela. dah banyak kali terjadi incident yang nak buat saya hantuk2 kepala ke meja. tau kan kalo telenovela, mesti pusing2 orang yg sama, banyak kebetulan2 yang rasa cam tak logik, twist and turn, flash back flash back. cam tu lah hidup saya.
*wieza kata..."ast4na id4man!"*

come to think of it. life is a telenovela.

someone asked me. antara cinta dan sahabat, mana yang saya pilih. dengan lantang dan tegas, saya kata... "SAHABAT"

for me, that's the only logical answer.

bak kata ili,
"maybe that makes us a better friend that girlfriend.
but it gives us chance to be around the guys we like longer!!!"

hehehe...saya setuju. tunggu je lelaki pintar yg sedar saya tercipta utk dirinya. chiehhhh.

To all the men yang pintar yang nampak kecantikan sahabat2 saya dan mencintai mereka apa adanya, tahniah. U have a gem ur hands, treat it well. Kepada sahabat2 saya yang sedang berbahagia itu, syiok ar korang! hahaha...

And to all sahabat2 saya yang belum bertemu lelaki2 pintar sebegitu, please don't settle anything less than u deserves. May we all dapat yang terbaik untuk diri kita!
*fist up in the air!*
And...to all those guys who did us wrong, who missed out on us...ur lost, darlings. *boo~hooo~* (ayat kepedean diri tahap gaban)

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...