Jumaat, Oktober 06, 2006

Buka puasa with adik beradik sellageng last wednesday. Murah meriah. Was looking forward to it the whole week. Them, and their spouses, and anak2 mereka, adalah pil utk sakit jiwa saya. Cure for my mood swings. Memberi kelegaan cepat. Something along that line lah.

Yang saya tahu ialah, when I am with them, saya macam kena sugar rush walaupun minum air suam.

Being with my sellageng siblings, rasa boleh menjadi diri sendiri 100%.

They don't judge, they just listen. And tak perlu cakap banyak2, they understand. Like, who else would understand apa ada pada sella kan yang kita gila2 kan sangat tu kan.

And we don't have to say that we'd be friends forever to know that we would, really, be friends forever. Yang mungkin anak2 kami akan bermain bersama makan bersama and who knows...kahwin bersama? Hehehe...jauh sgt kah pemikiran aku?

Can't imagine myself getting old without them in the sidelines.

Buat kamu2 semua adik beradik sellageng saya and our extended families...

I *heart* u all sangat sangat!

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...