Khamis, Mei 31, 2007

Went to Mariah Safiah's 1st bday bash last weekend. She's Ugly @ Cap's beautiful princess. Ugly (pls dun ask me why we call him that...his internet nick or something kot?) adalah seorang lelaki 30an yang saya kenali lewat pertualangan sheilaganks. Diulang, lelaki, 30an. Jadi sila jangan bayangkan sheilaganks adalah semuanya cewek2 muda, keren, modis dan anggun like me. (huargh, huargh!!)
Kerna tidak ada ganks lain yang bisa ikut (ngerti banget, kan sedang lagi banyak wedding) makanya saya ajak Bunda menemani. Mulanya ya dia sih males, tapi aku bilang kelar dari rumah Ugly mau ke Tesco, jadi dia mau.
Di rumah Ugly, Bunda malah bingung2 sendiri, lihat2 keliling terus.
Lama2 dia bilang gini ke aku...

Bunda: Sheilaganks ni hebat eh.
Aku: Eh? Hmm...kenapa?
Bunda: Semua jadi orang. Berpendidikan, berkerja, berkeluarga, beranak pinak, ada rumah, pergi holiday sama2...
Aku: Yup! (sengih2 kambing, hidung kembang kuncup)
Bunda: Someone should write about you all, how you met, why you met, how your friendships bloom, how you stay being friends...
Aku: Harus! (incapable of saying much)


Sheilaganks memang hebat.

Untuk darah abadi saya, kangen banget!
Malam tadi, menyelongkar gambar2 lama since Wieza requested for them, to be included in her multimedia show for the gath. SSPians, siapa yg ada lagi gambar2 muda-mudi tu, pls do contribute k!
Anyway...the pics. Adoi, havent laughed that hard in years! Rasa macam nak beg Wieza utk melupakan sahaja niat nak taruk muka2 berhingus itu! Or at least, time muka aku je speed up sikit. Aci ke?
It's nice to see how friends have changed (and no, I'm not talking about physically! Hahaha..itu amat jelas, I think ;p) Fashion, cara pose...What were we thinking eh??
Wieza...jgn ar taruk muka aku!!! huhuhuh...

Looking forward to see the finished product tho'. :-)

Go Wieza!

Sabtu, Mei 26, 2007

Mencuba utk tegar.

Selalunya berhasil, memandang hari2 dengan senyuman.

Kadang-kala, terdiam. Tersadung, termenung, terfikir. Menangis, bila perlu.

But then again...C'est la vie!

Apa yang terjadi, biar terjadi. Kan?

not in the mood untuk mengupdate banyak, tapi...saya okay, y'all! :-D
Entry hasil pencurian dari blog Syu: (sorry Syu, aku malas nak tulis. hehehe!)

Dear beloved friends of SSP9599,

The 3 Ilmu 10th years Gathering has been confirmed. Although it is the 3 Ilmu's gathering, we the self appointed committees members have agreed to open it to all SSP9599 (tidak kisahlah anda keluar sekolah ketika tingkatan 3 atau masuk ke sekolah pada tingkatan 4) .. in other words "ALL ARE WELCOME" (baca : JEMPUT HADIR ye SEMUA).

Below are the details :

Date: 1st Sept 2007 (Sabtu)
Please note that 31st August falls on a Friday, therefore that is a
long weekend, maka friends dari jauh dan dekat, really hope you
ladies can come down to kl time tu eh.

Time: 2.30 to 6.30 pm.

Payment: Rm50 per pax.

Location: Dewan Besar Sekolah Menengah Sains Seri Puteri, Jalan
Kolam Ayer (previously known as our beloved Sekolah Seri Puteri)

Theme: House colors.
Adalah datang dengan memakai warna rumah sukan anda,
hijau/biru/merah/ kuning, bukanlah datang memakai baju T-Shirt sukan!
But if u insist...suka hati lah labu! :-)

Please do spread the news around. If you are an SSPian from not from the SSP9599, kindly forward this news to any SSP9599 that you know as we would really like to get a really large number for this. If you are an SSP9599 and know any other of our friends that are not connected to the Internet, kindly pass this news to them. We, the self appointed committees are working hard extra hard to get this a successful event and would really love it if this news could go around to the others.

Power to the Internet and blog !!

Ahad, Mei 13, 2007

How I spent my 25th birthday:
(ini adalah salah satu entry yang kurang mantap dan iseng2 aja. hehehe...)

On the eve of my bday, settled some issues with someone. Kinda left with a bittersweet feeling, glad coz I know how things are now, sad coz, well...it's not the way I wanted it to be.
Aku tak pernah jatuh sejauh ini.
Dan sakitnya tak pernah seperti ini. *terdiam 5 saat* uhuk uhuk...

In the morning, kerja!! Hehehe, cara yang paling ngabisin waktu saat hati lagi sakit. Bak kata Eross, "sibukkan hari mu, jgn fikirkan kuuuuu~"

After work, joined Wieza-Syu-Shafi-Min-Seri-Mila (ye korang2 para2 sspians sekalian, karim's in town! Wooot!)-Bort-Dib berjalan2 di Berjaya Times Square. My 1st time there. hahaha...ye, I believe u've got to try everything in life at least once. Seperti kata pepatah, bersatu teguh, bercerai roboh!
Ye, aku tau itu nggak nyambung. :-D

The beautiful ladies then surprised me with a cake. Thanks babes! Muah muahh!

Nite falls, matahari berganti bulan, burung pulang ke sarang, hari menggelap...aku masih belum betah sendiri. Offered to send both Syu and Wieza home. Please note, aku tinggal di Pj, Syu di Subang, masih mendingan kan? But Wieza...she lives in Nilai. Nilai, y'all! Huhuh...
Luckily for me, she understood i like to drive up to KLIA when I'm stressed.
Luckily for me, they understood that I needed company. *hugga, hugga*
Sampai tgh malam melepak ria di mcd klia, setelah sesi2 fotografi di anjung tinjau. Hahaha...seperti orang tak ada kerjaan, kan!!
But I can tell u this, it was fun! :-D
Or maybe it's the great company I had.

:-D

Owh Kak Im, tak jumpa Kang Yudha pun, apparently dia gak bisa keluar, jadi yahhh...gimana lagi. Ntar aja kali ya ketemu di bdg lagi. Hehe...

Note to readers:
Perkara yang dapat kita pelajari hari ini adalah,
"makan gak makan yang penting ngumpul!"

Asikkkk!

Sabtu, Mei 12, 2007

"I am 16, going on 17..."

Right. Who am I kidding?

25 years old, quarter of a century. Wow.

Sitting in the office, pretending to be working, I'm actually thinking retrospectively, where life has lead me, after all these years.
Mungkin, when I was younger, much much younger, I'd imagined myself at 25, married with kids dengan kerja yang best, rumah yang best, husband yang best...
Sepertinya dengan semua itu, kehidupan jadi lengkap.

The truth? At 25, i've got a comfortable job, still live with my mom, driving a small but cute kenari, and, best of all...
single. jomblo. alias, gak punya pacar mahupun suami, let alone anak2 kecil yg berlari2 menyambut kepulangan I pulang dari kantor.
hahaha..*nangis darah kencing manis* ->got this expression dari "kambing jantan" by raditya dika. Extreme banget deh soalnya!
Well, nobody says life's exactly as planned?

Some says, life sucks. But life has lead me here, with loving family and thoughtful, wonderful, beautiful friends, rezeki yang halal, badan yang sihat, wajah yang cantik...hahaha...ya nggak lah. Sok pede!
It's been 25 years full of experience, and I'm grateful for that.

Terima kasih semua atas doanya.

Maju terus, pantang mundurrrr!!!

Khamis, Mei 10, 2007

Gak apa2 kok kalo kamu gak suka aku.

Aku gak bakalan mati. Maju terussss, pantang mundur!

Tapi ngapain ya nyakitin hati aku terus?

Emang lupa ya, kalo aku juga manusia seperti kamu?

Punya hati, punya rasa.

Emang maksud kamu apa ya??

*mode sebel*

Asal kamu tahu aja...

Aku tetap senang kalo kamu bahagia.

Selasa, Mei 08, 2007


I'm back from bandung, good people!!!

Since most of you have been to bandung, I'd not go into much detail about where, when, how. It was just...gimana yah, nyaman. Cuaca nyaman, belanja nyaman, permandangan nyaman...asikkkk semua!

And we even took photos dgn seorang cashier yang teramat cute. Pretended the distro he worked in got a lovely mural (memang lah cantik pun) maka kami nak berfoto2 dihadapan mural, then we asked him to join in the photo. Best best...Abang D'loop, idaman ku selalu!!!

Ladies teman2 serombongan, you gals are the bomb! Arip and Lin, thanks for inviting us to join the trip. Arip, kirim salam Man dan Kevin eh! Ahaks...

Photos...will load them as soon as I get them from my cousin. Meanwhile checkout his fotopages for some.

Harus mulai packing lagi for my Europe trip. yeayyyy!!!

P/s: My fave iklan in Indo (aku dah adjust2 skrip dia coz tak ingat!)

Cewek: Kamu kapan nikah?
Cowok: May...
Old Makcik: Wah...dia nikah ntar May!!!
Cowok (dengan ekspresi muka yg paling mantap sedunia) : May be yes...may be no!

Motto hidup aku. :p

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...