Ahad, Mei 13, 2007

How I spent my 25th birthday:
(ini adalah salah satu entry yang kurang mantap dan iseng2 aja. hehehe...)

On the eve of my bday, settled some issues with someone. Kinda left with a bittersweet feeling, glad coz I know how things are now, sad coz, well...it's not the way I wanted it to be.
Aku tak pernah jatuh sejauh ini.
Dan sakitnya tak pernah seperti ini. *terdiam 5 saat* uhuk uhuk...

In the morning, kerja!! Hehehe, cara yang paling ngabisin waktu saat hati lagi sakit. Bak kata Eross, "sibukkan hari mu, jgn fikirkan kuuuuu~"

After work, joined Wieza-Syu-Shafi-Min-Seri-Mila (ye korang2 para2 sspians sekalian, karim's in town! Wooot!)-Bort-Dib berjalan2 di Berjaya Times Square. My 1st time there. hahaha...ye, I believe u've got to try everything in life at least once. Seperti kata pepatah, bersatu teguh, bercerai roboh!
Ye, aku tau itu nggak nyambung. :-D

The beautiful ladies then surprised me with a cake. Thanks babes! Muah muahh!

Nite falls, matahari berganti bulan, burung pulang ke sarang, hari menggelap...aku masih belum betah sendiri. Offered to send both Syu and Wieza home. Please note, aku tinggal di Pj, Syu di Subang, masih mendingan kan? But Wieza...she lives in Nilai. Nilai, y'all! Huhuh...
Luckily for me, she understood i like to drive up to KLIA when I'm stressed.
Luckily for me, they understood that I needed company. *hugga, hugga*
Sampai tgh malam melepak ria di mcd klia, setelah sesi2 fotografi di anjung tinjau. Hahaha...seperti orang tak ada kerjaan, kan!!
But I can tell u this, it was fun! :-D
Or maybe it's the great company I had.

:-D

Owh Kak Im, tak jumpa Kang Yudha pun, apparently dia gak bisa keluar, jadi yahhh...gimana lagi. Ntar aja kali ya ketemu di bdg lagi. Hehe...

Note to readers:
Perkara yang dapat kita pelajari hari ini adalah,
"makan gak makan yang penting ngumpul!"

Asikkkk!

1 ulasan:

k yati berkata...

sis tak lama lagi!!!

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...