Khamis, Jun 14, 2007

2 minggu bercuti.

daaaa~~~~

(sengih kambing biri2 berbulu putih melepak)

Ahad, Jun 10, 2007

Ahad. Di kantor. (seperti biasalah). Sendiri. Huhuhuh...takot. Mana tak takot, ni kilang, banyak pekerja asing keluar masuk, guard jauh nun di guard house, kalau aku jerit pun tak ada siapa yg dengar pun. Doain aku ya sobat!!!

Lately have been in a depressing state. Makanya separa berhibernasi dari orang-orang. Dunno if it's caused by PMS (womens' favourite excuse!) or the fact that masalah tiba2 datang bertalu-talu. Or both reasons, conspiring to make me break down and cry. Rasa tak kuat, tak larat, tak mampu, tak mahu, tak ada pilihan. Satu perkara yang asyik difikiran is that...kalau Arwah Abah ada, what would he want me to do? What would his advice be?

I miss Arwah Abah. huhuhh... (current fave song: Yang Terbaik Bagimu - Ada Band)

Tapi saya yakin dia pasti mau anaknya tegar. And that's precisely what I would do. :-)

Anyway, on a lighter note, the long awaited trip in 4 days time!!! Weeeehuuu! Sangat tidak sabar nak berlari tinggalkan semua (untuk 2 minggu je, but still!)

Tapi saya belum packing lagi, anyone willing to help?

Peon, Zeff, Kak Yatie, Aishah, Nora...will be seeing y'all! Yabbedabedoooo!!!

Sabtu, Jun 09, 2007

Bencik ariel (si bontot mantap) kerana telah mencipta lagu ini. Huhuh...gwe banget.

Ku tak selalu begini
Terkadang hidup memilukan
Jalan yang ku lalui
Untuk sekedar bercerita

Pegang tangan ku ini
Dan rasakan yang ku derita

Apa yang ku berikan
Tak pernah jadi kehidupan
Semua yang ku inginkan
Menjauh dari kehidupan

Tempat ku melihat di balik awan
Aku melihat di balik hujan
Tempat ku terdiam tempat bertahan
Aku terdiam di balik hujan
aaann.. aann.. aaann..

Pegang tangan ku ini
Dan rasakan yang ku derita
Genggam tanganku ini
Genggam perihnya kehidupan

Apa yang ku berikan
Tak pernah jadi kehidupan
Semua yang ku inginkan
Menjauh dari kehidupan

Tempat ku melihat di balik awan
Aku melihat di balik hujan
Tempat ku terdiam tempat bertahan
Aku terdiam di balik hujan
aaahh..aaann.. aann.. aaann..

Tempat ku melihat di balik awan
Aku melihat di balik hujan
Tempat ku terdiam tempat bertahan
Aku terdiam di balik hujan

Tempat ku melihat di balik awan
Aku melihat di balik hujan
Tempat ku terdiam tempat bertahan
Aku terdiam di balik hujanaaann.. aann.. aaann.. aaann.. aann.. aaann..

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...