Isnin, Ogos 20, 2007

Europe Trip (Day 5)


Madrid. Capital of Spain. Spent time pusing2 tengok Plaza Mayor, Puerta Del Sol, and...ZARA! Owh lama di Zara yang bertingkat2 dan murah, compared to Malaysia. Bought myself a linen red top (summer colour y'all) and a brown knit-top for my sis. Dah balik menyesal tak beli banyak2 sampai kosong kedai. Owh.
Planning nak makan Paella di Spain tak kesampaian sebab kesuntukan masa. Again, rushing to airport to catch the flight, sampai2 dah last call, dengan tercungap2 check in ourselves...

Alih2 flight delayed. Damn it. We're so freaking lapar pulak tu. Tak makan langsung dari pagi (shopping punye pasal. hehehe) Grabbed satu roti (tu pun beli kat vending machine), share berdua. Slept dlm flight, sampai Paris...Semy and Raudha ajak makan2. Mee Bandung ala Perancis, pakai pasta. Hehehe...not bad! In fact, it was delicious. Good food, great company...what else can I ask for?

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...