Isnin, Disember 24, 2007

December is a crazy month for me and those ppl who works in a company with 31st dec year end. Have been working everyday this month, with exception for hari raya haji. And the workload has begun to take its toll on me. Badan pegal2, blood pressure rendah...the norms.

Last weekend, adalah one truly, really, madly crazy weekend for me, because it's stocktake weekend. The mundane and most boring task of mengira gula. Not to mention, tiring too. And on top of that, there's Konsert D3wa. And showcase Andr4. Those 2 are of coz, in my opinion, cannot be missed. Sempat lagi eh walau kerja segunung, curi masa untuk berhibur? Hehehe...itu wajar, saya kira.

And so, I relied on Al1 Cafe and Extr4 J0ss M4xx for borrowed energy. Not good. Caffeine membuat saya segar bugar, tinggi hingga lepas kendali, tapi tak bisa berfikir dengan akal sehat. Extra Joss Maxx pula membuat saya merasa seperti rockstar tertunda. Sometimes that can be good, tho.

Konsert D3wa, nice but predictable. 26 songs, termasuk kolaborasi dgn Sheil4 M4jid, R4bbani, dan cewek centil si Mul4n Kw0k itu. Kecewa tiada lagu dari zaman Ar1 L4sso. I was soooooooo looking forward to Kamulah Satu-satunya, Cukup Siti Nurbaya, Elang, or Kangen...tapi hampa. Sigh. I rocked and rolled with Sor and Kikin. Ili di depan, bertugas. Missed my ganks. Kami masih pogo seperti yg dulu, tapi kelompok sudah mengecil. Sangat mengecil. Huhu...

Owh ganks, Mas Bari juga ada!!! Bak kata sor, "muka ***** ***** itu ada je di mana2!" :p

Showcase Andr4 n the Backb0ne...they rawk. Sangat. SANGAT!!! Dan Andr4 buka kaos di hujung show membuatkan semua cewek yg menonton merasa amat horny. Bercakap tentang horny, Onc3's rear bottom juga masih menjadi pojaan hati. Yumm...

Met Imr4n Ajm4in di Plan3t Holiwud. Dia bilang... "I know you'd be here!" Hahaha..adakah muka saya sinonim dgn konser2 indonesia? Hurmpphh...

Tapi takpe. Yang penting, hati senang. Kan hidup ini indah? :-D

Rabu, Disember 12, 2007



I love this photo.
It looks like he's asking me to dance with him, kan?

Owh my prince charming....

*sigh*

Sabtu, Disember 08, 2007



Imran Ajmain - Seribu Tahun

Relaku menunggumu seribu tahun lama lagi
Tapi benarkah hidup aku akan selama ini
Biar berputar ke utara selatan ku tak putus harapan
Sentiasa setia

Relaku mengejarmu seribu batu jauh lagi
Tapi benarkah kaki ku-kan tahan sepanjang jalan ini
Biar membisu burung bersiulan terlelah gelombang lautan
Ku masih setia

Adakah engkau tahu... ini cinta
Adakah engkau pasti... ini untuk selama-lamanya

Relaku menunggumu seribu tahun lama lagi
Tapi benarkah hidup aku akan selama ini... yeah...
Biar berputar ke utara selatan ku tak putus harapan
Sentiasa setia

Jangan putus harapan... sentiasa setia......

Jumaat, Disember 07, 2007

Help! There's a bomb in da house!

Was in the gym last nite, doing some stretching moves after my work out when ppl started running out of the gym. We (my PT and I) were like, wth??! We asked several of them and the only answer they could supply was, "tak tau, org suruh evacuate the building". And so we did, melenggang sehelai sepinggang keluar and stood in the rain. (sgt ala-ala emo)

Turned out someone called the mall management and told them there's a bomb planted there and it'll explode in 2 hours time. And I was like, owh fak...My bag, my car keys, hp, wallet, money...it's all in the gym's locker room!!! And my car's in the basement! And there's no way to get to them. Huhuhuh...how how??!

Nasib baik I came to Subang Parade with Yuhanis and my sister, while I was working out they were just chilling in MPH, the plan was to have dinner once I'm done. Tapi kadang-kadang kenyataan dan kehendak tidak sejalan(chieh!). And nasib baik juga I managed to find them amidst the crowd.

We had dinner at Carrefour, as planned. Thanks a lot to Anis who forked out the money for me, I can't thank you enuff, babe. Dgn busuk basah sejuk dan tak ada duit, tak ada hp...huhuh...betul2 rasa mcm org gelandangan! Thanks to Hariz, Anis's husband yg berbaik hati send me and my sis back.

The next day, had to grab a cab to the mall to get my stuffs and my car. Turned out there was no bomb. Orang bodoh mana yg menyusahkan orang itu, aku sumpah perut ko buncit penuh cacing kepanasan! Huh!

Looking at the positive side...Alhamdulillah, tak ada apa2 buruk terjadik to me, my sis or the mak buyung. Dan ada hikmah disebalik setiap kejadian. Hikmah dari kejadian ini? ehehehe...adalah!! (senyum2 malu2 busuk2)

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...