Jumaat, Mac 28, 2008

Anuar rela dicium
credits to Kosmo!Penghujung tahun lalu, Anuar Zain pernah menolak pelawaan media untuk digandingkan dengan artis wanita lain dalam satu sesi bergambar. Tiada sebab atau alasan yang diberikan oleh penyanyi ini dan pihak media menghormati keputusannya.


Mungkin demi menjaga perasaan mana-mana pihak agar tidak tercalar, atau tidak mahu menerima tempias gosip, pilihan Anuar difahami semua orang.

Namun, apa yang menghairankan adalah apabila Anuar baru-baru ini menyatakan bahawa dia membenarkan peminatnya untuk mencium pipi serta duduk di atas pahanya.

Anuar dengan jujurnya memberitahu, peluang itu terbuka kepada semua peminatnya termasuklah daripada kalangan wanita.

Memang benar, senario ini pernah berlaku pada persembahan Anuar sebelum ini. Anuar menerima banyak kejutan sewaktu di pentas setiap kali menyampaikan lagu-lagunya dengan gaya lelaki hebat. Jadi, bukan suatu hal yang mengejutkan apabila Anuar menerima ciuman percuma daripada pengagumnya.

Cuma Anuar kali ini kelihatan lebih berani apabila memberikan lampu hijau kepada peminatnya untuk berbuat demikian pada persembahan A Nite With...Anuar Zain pada 2 Mei ini.

"Mereka boleh lakukan apa yang disukai. Tidak kira bercium atau duduk di atas paha,"
kata Anuar dengan perasaan teruja.


Read more here

On 1 hand, aku excited. Dapat greenlite ni nk cium chenta hati nih!

On the other hand, bengang. Abis semua lah dapat cium2 dia??! Kejinya!

Mungkin ini dugaan buatku...Dugaan untuk menjadi istri yg memahami.
Chiewahhhh!

Now...mana lipbalm aku ni? :p

Tiada ulasan:

Happiness Is The Truth

Been a while since I felt so deliriously happy to the point that I fell like telling the whole world how I feel, and why. But, having been...