Jumaat, April 11, 2008

Hari ni happy.
Bukan sahaja bcoz it's friday, I'm also wearing a new pair of shoes.
Fred Perry berwarna pink yg sungguh wicked. Sangat wicked wicked, I tell you! Hahaha.
Bought it some time back but tak sampai hati nak pakai. Last nite while sorting out my shoes and choosing which one to wear for my upcoming trip to Jogja (beriya-iya okeh, penting tau pemilihan kasut yang sesuai, buatnya kaki melecet ke apa ke...kan dah membantutkan percutian yang menakjubkan?) kasut ni mcm menjerit2, pakailah aku, pakailah aku!!!
Taruk tepi katil, bangun pagi masih lagi ia menjeritkan ayat yg sama. Aduh, how...so sayang this shoes, buatnya kotor ke apa ke. Dah siap2 pakai baju, dah keluar pintu bilik, decided to make a U-turn and capai kasut tu. Hehehe...
Pilihan yang baik. Membuatkan hati berlagu riang berdendang sayang.
Yipppeee yayyy!!!
Fred Perry, aku cinta padamu...
dan pada Eross, dan Nicolas Saputra, dan Fauzi Baadilla, dan Oncy! (this list might be edited as time goes by. Eheks...)

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...