Isnin, April 07, 2008

My phone rusak. I can't receive text messages, syialan.

So ppl, if you need to contact me, just drop me a line eh. Busuk2 pun kalo korang mmg kedekut taik idong masin atau simpan kredit utk pakwe tercinta, miss call lah ye.

Uhuks. I know I need to buy a new phone, tapi tak ada yg aku cinta, so how?
I need to be in love with a phone to buy it tau!

Uhuk, uhuk. (masih berharap miracle dtg menyelamatkan telefon kesayangan)

Nanti aku dah beli phone baru aku sound lah.

3 ulasan:

Nadya berkata...

haha..exactly..

need to fall in love in order to buy one..

semuga ketemu chenta hatimu..

;)

f a r i n a berkata...

bought a new one. i guess i just can't live without a phone. when asked, adakah aku cintakan phone baru ini?
jawapannya tidak. n72 limited edition yg anggun dan sentiasa tersenyum manis masih tetap jadi pojaan hatiku. s500i, sekadar kekasih gelap yg datang hanya sesaat.
maka, n72 akan segera dibaiki, s500i dah ada pembeli! mwakakaka...

Nadya berkata...

haha

pantas sungguh!

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...