Jumaat, Ogos 29, 2008

Words


I was happily enjoying my dinner at Ifi's wedding when Peon broke the news. Her mom wants me to make a speech at Peon & Zeff's wedding in January.

1st expression: Huhh??
2nd expression: Biar betul??!
3rd expression: Kena buat baju baru nanti, kena diet nih, sempat lagi till January

Tak sempat fikir lagi nak berucap apa. Silap2 saya karaoke je kat depan tu. SSPians, please do not shout and cheer masa saya berucap ye. Saya darah gemuruh. Nanti saya jd mcm S.Shamsudin dlm cerita ni,

baru korang tau...
(walaupun saya yakin dan percaya ada jugak tu nanti yg tak makan saman. ouh tidakkkkkk...hahahahaha...)

As Peon said in Yatt's blog,


yattt !!! kalau nak tgk secara live and exclusive speech from farina, dtg tau...10 JAN 09...mintak cuti awal2 haha

Yang saya pelik. Kenapa promo suruh datang nak tengok saya berucap? Hahaha...it's ur wedding babe! Suruh diorg datang tgk ko kawen lah! Aneh! Hahaha...

Oh Sofia, you are going to do this with me, aren't you? He he he he...

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...