Selasa, September 23, 2008

Tunggu aku di Liverpool!



There she goes. Cik Ili Farhana. Ke Liverpool. To do her masters in music industry. (sumpah, keren banget course nya!) Leaving us for one year. Maka macam, sedih.

Tapi dia sudah semakin dekat dengan Chris Martinnya. Dan harapan agar dia membawa pulang seorang bule ganteng beriman sebagai calon suamiku. Amin.



me: hahaha...mcm tak caye km udah di sana
ili: yah samah
haahahah
me: okeh takpe. sebelum km pulang aku transfer uang, bwk blk jersi
(bwk blk a man in the jersey lg dihargai)
ili: hahaahah
ili: cute gila kad kambing biri biri tu
ahahah
rogue squad bagi kad snoopy
-_-
terharu aku
masa flight dari kl ke abu dhabi tu aku rasa mcm nak terjun dari kapal terbang balik rumah
T_T
me: huhuh
ada adegan air mata dlm pesawat?
ili: sikit je. astu tengok the matrix. tak sedih dah
ahahahah
astu tengok get married
ya Allah.
ameng
T__________T
me: hahahhaha
eh mana dtg get married?
laptop?
ili: dalam kapal terbang!!!
hahahaha
in flight
me: u kidding me!!!
ili: BELAMBAK MOVIE
me: seriously???
ili: sumpah
me: hahahahha
get married???
ili: that's the only indonesian movie though
yea
ahahaha
ada duyung
me: pandangan pertama...bla bla bla
me: hahaha...cerita tu geblek banget
sempat wish juga sih, ada yg sadar kalo aku juga pertama belum digilap
mwakakaka
ili: ahahaha
aku nak try tido ah fg
dah kul 1.30
selamat malamz
me: ye
selamat mlm cik
ili: tataaa.. selamat menjalani hari yangsemoga indah
me: kamu juga, moga mimpu mu indah


Kangen nih.

1 ulasan:

Nurul berkata...

ahahah. kambing biri2 x cukup. terpaksa tmbh sendiri. ahahah

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...