Khamis, Oktober 16, 2008

Banjir part 2

Berjalan keluar dari ruang kantor a little bit after 7, hujan dah berhenti. After a quick consultation with pakcik guard, they adviced me to wait for a bit, until the water level subsides. Alih-alih...hujan balik selebat2nya! Patah balik, duduk kat dlm surau. Since surau is on the ground floor, satu level dengan guardhouse, it too is not safe dari ancaman banjir. Hampir selipar Lewre RM10 saya hanyut dibawa air! Nasib baik ada orang selamatkan.

By 8.15, hujan dah renyai2 manja balik. Dengan penuh yakin dan percaya, melangkah keluar dari surau. Depan parking lot, air dah macam laut. Thank God matahari dah terbenam or else I might be tempted to whip out my sunnies dan berjemur kat tepi tu. It might take hours until I can take my car out of the parking still. So I turned, and walked to the nearest komuter station, meninggalkan birdie kesayangan dengan hati yang berat. Sob Sob.

The funny thing is, as I walked away from the flood scene, sambil meranduk air, I actually smiled. A real smile, not the one I plastered on my face these past couple of weeks. Nak gelak pun ada juga tapi takut kang the sight of a girl, walking alone at nite, laughing to herself, mungkin bakal disalah ertikan oleh sesetengah orang. Silap2 diorang panggil Ghostbusters datang. Aneh, instead of being pissed, I was seriously amused with the whole situation. There's something about walking in the rain, in the darkness of the night that made me smile. (I know, I have a sick sense of humor.) I had spring in my steps, and I was twirling my umbrella and chuckling to my self...

That is, until tiba-tiba bulu roma meremang, then saya sadar yang saya sedang berjalan di depan tanah perkuburan. (sebelah CSR ada tanah perkuburan yang sangat muhibbah, ada jirat cina, kubur India dan tanah perkuburan Islam. Muhibbah sangat kan?) Apa lagi, pecutttttttt...

(At work today, my colleagues were amazed that I actually walked alone to the station, at night. Even in daylight that place sangat dodgy okeh. Bak kata Tini, kalah pekan koboi. Haha...)

Sampai kat komuter station near my place, rescued by my brother and his friend who happened to be passing by. Not quite the knight in shining armour I wished for, but...beggars cannot be choosers. After all, the friend is cute. Hahaha.

Sampai rumah around 9.30, mandi, dan terus zZZzzzzzZZz.

Somehow, this experience reminds me of the bomb threat last year. Itu lagi scary, but I had Encik Trainer muka Johnny Depp with me in his wet white T, so who could complain?? hahaha...

I wished for a break from the my routine life, and I got it. In a way. And I am thankful for it, Alhamdulillah. :-)

Thanks for your concern, friends.

Peon, I think when my mom said 'the news', she meant laporan lalulintas kat radio. Not so glamour after all. Haha...

10 ulasan:

awesome blossom berkata...

i think now you should sell the kenari and buy a sampan instead to go to work :p

f a r i n a berkata...

Hahaha...

sadisss!

Nadya berkata...

sampan yang dah di 'pimp'.

header ko pun kene tukar la skang nie..

letak sampan je..ahaha pity u beb.

anis-chan berkata...

like, pimp my ride jadik pimp my boat! hahahahaha

beli kete amfibia tu lah.. blh pakai atas tanah dgn atas air.. ;D

Nadya berkata...

renang beb renangggg

wahahhaa

syu_hidayah berkata...

farina, aku pernah suruh ko spare kan kasut phua chu kang tu sepasang kat opis .. pasti berguna bila hujan ..

(dalam otak aku ada imej ko beruniform csr, berkasut phua chu kang sambil memegang payung merantasi tanah perkuburan dan terus ke komuter)

Nadya berkata...

syu i think i know wut to get her for her wedding nnt..

striking yellow phua chu kang boots!!

*LOL*

f a r i n a berkata...

syu: in the darkness of the night, jangan dilupa. the only thing you'll see is that shining yellow phua chu kang boots!

yayee: hey, I could use a pair of those now! why wait for my wedding! hahaha...

striking yellow rubber for wedding eh? my my... ;p

anis-chan berkata...

rubber??!!! hahahahahaha (mlm jumaat dah lepas!)

nmpak sgt... hhaahahaha

f a r i n a berkata...

hahahahahaha...

anis, i know you'd be the 1st to comment on that remark! dasar!

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...