Jumaat, Oktober 17, 2008

We're going Green!

Went green with envy at Anis's luck bumping into my beloved AZ. I was supposed to join her for dinner, but cancelled coz I was still too tired mengharung banjir kelmarin. Nak balik rumah dan rehat, kononnya. Rugi rugi rugi! I could have had dinner with Anis, THEN have AZ for dessert. Yum yum...(apa kata kamu Anis, malam jumaat? LOL) So tell me everything. Dia pakai apa, baju warna apa, mood dia macam mana, senyum dia manis seperti biasa kah, dia dengan siapa, perempuan ke lelaki...details details details!!!

Takpelah. saya percaya. Kalau dah jodoh tu, tak kemana. Asam di darat ikan dilaut dalam periuk bertemu juga. Chielahhhhh!!!

So, I channeled all my frustration into making bags. In a frenzy to make as much as I can because...

We'll be joining Bijou Bazaar! (Read: We = Tini and I)


Bijou Bazaar @ Eco Film Fest 2008
ASWARA, Kuala Lumpur
1 - 2 November 2008
Operating Hours: 10 a.m. - 10 p.m.

Check them out here
More updates on what we'll be selling later. Hope to see you guys there!

4 ulasan:

anis-chan berkata...

hahahaha aku dah kata, rugi rugi!!! patut ko dtg je when i told u abt it, bila kitorg abis mkn n blah pun dia ada lagi!

f a r i n a berkata...

hahaha...desperate sangat! macam stalker! plus kalau aku dtg jugak masa tu hariz mesti gelak tak hengat!

Nadya berkata...

oohhhh

rugi rugi

damn rugi!

ahaha

Ernie Khairina berkata...

hola farina,

me n fizah pon join juga the next bijou nih..see ya!

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...