Selasa, November 04, 2008

Weddings & Such

1. I know the header telah mengundang spekulasi-spekulasi dari pelbagai pihak. To those of you who actually come up front and asked me about it, thank u. I appreciate that. To those who speculate among urself or even inside ur head, kasihan deh loe! Huhu.
Ada yang bilang header ini hint bahawa Encik Header Maker masuk meminang saya. Maaf, itu tidak akan terjadi. Header Maker and I are not getting married, no. Altho I must say, he of all people is finding these speculations amusing. Which means, I would have to bear with the wedding theme for a while. Benci! Tukar lahhhh cepatttttt!!!

2. I like helping people with their wedding preparations. I do. Saya suka kena merewang, potong daun pandan, potong bawang dan sebagainya. Or pusing-pusing beli barang hantaran, baju kahwin, veil, kad undangan, stuffs.
Biasanya pengantin nak wedding mereka ada kelainan, ada something special, or if they have the money, to be the wedding of the year. Kalau boleh nak grandest of the grandest gitu!
But that doesn't mean you should start nicking other people's idea.
Creative is good, innovative is great, tapi mencuri, even ideas, a big boo-hoo.
Before you loose perspective and focus, let me remind you. You are getting married. To the guy you love. Nak bina masjid. Nak buat pahala banyak ni. Tapi kamu sakitkan hati orang with your cunning ways. Dapat dosa. Berbaloi ke? What goes around comes around, ok.
If your ideas got nicked, bawak2 sabar. At least, you guys are getting married. And that's the most important thing, right?
Duit tu kalau dah banyak sangat, sedekah la pada yang memerlukan.

3. To friends yang tengah sibuk-sibuk buat preparation tu, selamat yaa!

3 ulasan:

Nadya berkata...

tolong dtg awal kenduri aku nnt..

ley potong bawang

ha ha ha

anis-chan berkata...

disebabkan dulu half of the hantarans came as a surprise, aku x berjaya menyoping brg dgn jayanya (walaupun aku suka dgn surprise2 itu)

oleh itu sgt suka meneman org beli barang hantaran :D

shamamia berkata...

amin amin amin

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...