Rabu, November 12, 2008

Weirdo


"Kamu ANEH!"


I get that on daily basis. So much so that it's beginning to make me wonder. Am i really? Thing is I seriously think, saya adalah manusia normal, hamba Allah yang well...normal senormal-normalnya. Not weird lah, definitely.

But then again bak kata Raudha, everyone's weird in their own way. Hahaha...cliche kan Cik Dha? Tapi takpe, I love u all the same.

If i have a superhero name, has it got to be WEIRDWOMAN? Or marilah kita memartabatkan bahasa bangsa. GADIS ANEH.

Don't even get me started on my superhero costume lah kan. Superheroes costumes are weird. Seluar dalam merah diluar tu satu hal, but I never get Batman's. Why lar got fake 6 packs kat baju?? Talk about being vain. And Wonderwoman. Yang aku tak berapa sure what's her superhero quality except her ability to keep her boobs from spilling out from her costume. Bukan main hebat.Tsk tsk tsk.

Tapi baju Weirdwoman's costume kena lagi over the top lah kan?

Macam ni?


Ke macam ni? (gile...talk about recycling!)

Tho' I rather be wearing this.


ANYWAY...

I seldom give heed to what ppl wanna say about me, but this time around, just this once, I am inviting you to let me know what u think. If you think I am weird, how am I weird? If you agree with me, that I am NOT weird, okeh korang duduk diam-diam k?

Thank you very much. :p

Oh, Gambar ini tiada kena mengena dengan topik entry ini ya. Gambar ni bukan taruk sebab aneh.
Tapi sebab saya tahu ramai yang terbakar jiwa melihatnya. Hahahaha...

1 ulasan:

azleen berkata...

terbakar hangusss.
jelessssnyer...nk pengsan kan tgk renungan mata zulhuzaimy !!!

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...