Rabu, Disember 31, 2008

Selamat Datang 2009!

Going Green

Sempena tahun baru ni...

Saya dah dapat uniform baru.

Ingat kan, saya pernah cerita, uniform saya warna hijau?



It's a cross between, 955 and 779. Except, lagi tak boleh blah. Warna macam hingus.

Kalau ada yang nak bagi hadiah tahun baru, would appreciate tudung berwarna hijau.

p/s: Peon nak kawen Jumaat nih! And I still haven't finalize my speech! So I am calling for help. Sesiapa ada cerita menarik tentang Peon dan Zeff, please do share! Mail me at farinajamal@gmail.com

Rod, terutama kamu!

Livesounds!








Photo Credits: Syawal Ahmad & Sue Hashim. Thanks!

Selasa, Disember 30, 2008

Mencari Cinta

a: ihh gak papa lagii
a: great news
a: he's single!!
a: hihihihih

f: hahahaha
f: km lgsg tanyaa??
f: (bisa pingsan ni ***)
f: thank youuu...

a: iya aku tanya b**
a: :-D tapi tenang aja
a: aku gak bilang kalo kamu yang tanya kok
a: hehehhe

f: hahahaha...bs jd juga b** bisa nebak, abis kmrn di kl, dia ikut juga jd matchmaker
a: ooo gt...
a: hahhahha
f: good news... :-)
f: wah *** sama org jogja terus

a: ayoo dongg bu
a: jangan jadi matchmaker teruss
a: kamu dongg sekali2
a: hehhehe
f: hahaha...kmrn k****** baca tanganku
f: dia bilang gini
f: aku ntar klo nikah, sama cowok yg aku gak terlalu suka...
f: tapi nikah cukup sekadar, menjalani tanggungjawab berumahtangga
f: bukan karna cinta
f: hahaha
f: jd takut gak sihhh??

a: adohhhh
a: kokk begituu yahh
a: hihihih
a: yah jangan di percaya
a: namanya juga ramalan
a: makanya dari sekarang kalo punya cowo harus bener2 cinta
a: hheheheh

f: hahaha...iya gak mau percaya, abis seram banget ramalannya
f: hahaha
f: azam tahun 2009
f: mencari sebenar2 cinta (kyk title lagu)

a: hauhuahuah
f: kmrn aku bilang ke a***
f: mau ke jogja mencari cinta
f: dia bilang, basi
f: hahaha
f: habis tiap kali juga alasannya sama
f: tetap gak ketemu
f: hahaha

a: hhhahah
a: seetujuu dengan ****
f: hahahahaa *gubrakksss*
f: atau aku cari di negara lain ya?
f: zimbabwe? :p

a: hmm..kurang jauhh sayy
a: sekalian aja afrika
a: hihihih

f: ntar ael gak mau maen2 sama anak2 ku
f: kaget dia

a: udah jangan gitu nanti ramalan nya k****** beneran lohh
a: married tanpa cinta
a: hahahhah

f: yah udah deh
f: eross aja

a: huaaaaaa
f: hahahhahaha
a: tetep balikk lagi ma eros
a: hahahahha


Good news, my friend. April, rombongan meminang?


Gambar poyo minggu ini. (Thanks Shamam!)

Masih lalok setelah cuti hujung minggu yang panjang. Malas sunggoh utk bangon tidor pagi tadi.

Btw, SSPians, saya jumpa Halida the other day kat Pelita, Bangsar. She was sitting kat meja sebelah dgn Nubhan dan Stacy, saya dengan Sheila on 7. Haha...

Penutup bagi tahun 2008 yang indah, rakan2 saya seperti dilanda musim bunga-bunga cinta. (Wave Widia, Wave Shamam!)

O oh, time to run.

p/s: someone found the above pic so highly annoying, sampai dia bersusah payah mengedit foto itu semaunya! Wah, hebat nian! Hahaha...

I think they're both equally annoying. Tapi bibir jadi kecik tak sexy!

Yang ini bibir sexy tapi dah macam roti canai.

Note 1: saya bersyukur dengan wajah saya apa adanya.

Note 2: orang yang edit2 gambar saya ni, mesti tengah tak ada kerja. Silakan buat hal yang lebih berfaedah!

Isnin, Disember 29, 2008

7 reasons why my weekend was awesome

1. Long weekend. Khamis Xmas, jumaat took leave from work, sabtu ahad, then Isnin Cuti maal hijrah. Wheww! Best!

2. Sheila on 7 was in town!!! They arrived on Friday, and went back to Indonesia on Sunday. Sedih dah.

3. Brian brought me this which completed my collection of Tetralogy Laskar Pelangi. The final installation, Maryamah Karpov. Saya sangat excited sampai senyum sampai telinga dan langsung buka balutannya dan baca terus di depan Brian. Gumbira okeh. Thanks to Aie who knows saya sangat suka karya Andrea Hirata dan telah menunggu kemunculan buku ini bagai pungguk rindukan bulan maka she bought this for me! I have been dying to know apa terjadi pada Ikal, dapatkah dia berjumpa A Ling yang dicarinya sampai ke Benua Afrika, pada Lintang yang bijaksana luar biasa bukan mainan tapi terhenti perjuangannya mencari ilmu kerana kemiskinan, pada Arai yang setia pada cinta, malah pada Pulau Belitong yang indah. Semuanya diceritakan dengan cara Andrea yang khas, betul-betul mengesankan!

He brought me these too. 5 bungkus bepang dari Makassar! 2 bungkus lagi sudah dibagi2. Hahaha...katanya, Basir a.k.a Cacing, Aie's driver, beriya-iya cakap, "Farina suka nih! Bawa semuanya!". Saya suka!


4. Mendengarkan nama saya disebut di radio Hot FM by Duta, membuat saya rasa dihargai. Sheilaon7 was interviewed last Friday by Anne and Ikhwan, when asked about Sheilagank Msia, he mentioned nama saya dan Tini. Hehe. Sudahlah interview itu didengarkan kami beramai2 ditepi jalan didepan Seri Pentas dengan radio blaring dari kereta Tini. Sangat-sangat...rempit. But it was fun!

5. Tengok Sheila Majid live! Hahaha. By accident pulak tu. We just had dinner at Kayu Nasi Kandar @ Tesco. Brian, Des, A.D, Fahmi, my sister and I, dah nak gerak balik hotel sebab Bri nak get ready to for So7's performance, when from across the street kat Courts, ada announcement that Sheila Majid nak perform! Then dia launched her show by singing 'Warna'. OMG OMG. Tengok muka Bri excited:

6. Melompat lebih tinggi bersama sahabat sejati di Livesounds. Walaupun sangat merasa kehilangan bila hanya kebanyakan darah abadi saya tidak ada bersama. I so miss you all! Next year, June, PMI3, okeh? :-D

7. Sheilaon7's live performance in Mont Kiara, KL on Saturday. Enuff said.

p/s: That book, Maryamah Karpov? I finished reading it today. :-)
Selamat Maal Hijrah, everyone.

Semoga tahun ini akan lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya.

Khamis, Disember 25, 2008

Dulu lain, sekarang lain



Dulu bujang sekarang dah kawen!

She is now Mrs Muhd Shahrulzaman (although why she is blogging di malam pengantinnya, I have no bloody idea). Hahahaha...

Congratulations dear, kamu cantik hari ini.

Yayee & Bojed,
Semoga kekal bahagia hinggu hujung waktu.

Aminn.

Rabu, Disember 24, 2008

Kukubesi


This superb editing is done by my super talented friend, Encik Guly also known as Maharaja Kukubesi. Chanteks!!

Check out his website here. Being one of the most prominent names in the industry, he has gathered a huge number of followers and fans. Tak terkejut dah kalau lepak dengan dia, tiba2 orang nak ambil gambar dengan dia. Cheh. Tapi korang tengok je la hasil kerja dia, memang gempak pun!

Seriously, if you're still looking for a photographer to shoot ur wedding or any event, call lah dia. Dia sangat best dan hebat dan berbakat dan kreatif dan rockstar gile ba** infiniti. Kalau saya kahwin nanti pun saya menyimpan angan2 nak memanggil dia untuk shoot gambar saya. Bro, aku booking kamu siap2!

Aku, dia dan anak dara dia.
(yeah, like most guy friends I have, he too, is married. Anak 2. Hahaha...)

Caption: Lihatlah dunia! I fwen-fwen with Kukubesi!


Gambar ni kamu edit bagi jerawat saya tidak kelihatan eh? Hahaha...flawless gitu!

I salute you, bro. Keep on rocking.

RTW


Pic courtesy of Kosmo! Online

I wanted to watch RTW8 to see my bro and his band perform, tapi sebab Sabtu kena kerja sampai telat sore dan besoknya pagi2 jam 7 sudah harus ada di kantor, maka tubuh saya merayu2 for a break.

Soraya kindly supplied me with this link

My youngest brother who went with his friends, balik sangat excited bercerita, tentang kisah budak2 punk dalam monorail yang bersalam dengan dia sebab overheard dia adik revenge, tentang abang saya yang terharu dapat menyanyi dalam event segede RTW, tentang duduk backstage lepak dengan artis-artis, tentang macam-macam lagi.

Sor, lain kali kita go american and watch my brother okeh? Heheh.

A little bit of this, a little bit of that

Greetings from Amazon.com.

We thought you'd like to know that we shipped your items, and that this
completes your order.

Weeehuuuu! It's on its way to my hands! My precious little collection of...jeng, jeng, jeng (takleh cerita, nanti bila dah dapat nak taruk gambar segala bagai disini. Ngehehe). Marilah mari, mari ke sini...(joget lambak) Come to Mommy!

Anyway my previous post evoke some response from readers, thanks very much. Haha...sayang jugak korang kat aku eh? Peon texted me at 2am last nite, probably wondering why have I never told her anything about it and I received an email of apology from a friend but I think I have to get 1 thing straight. I am not angry nor am I pissed. Thanks for the apology, anyway. Instead, I want the opportunity to personally thank the girl for taking him off my back. Life has been much, much more happier since he's out of my life and system. Macam tiba-tiba boleh tengok pelangi dan sunset and permandangan indah dengan memanjat pokok dengan seorang vampire ganteng! (nggak nyambung?)

SO THANK YOU SO MUCH!

And I heard, despite the watch and the shoes and the whatelseIhavenoideaof which must have been nice, you haven't been particularly happy with him as well. So wtf, why are you still seeing that guy??!

Meanwhile, Peon...why are you still up at 2am?! Bakal pengantin kena tidur awal okeh, nanti got eyebags! Oh aku dengar lagu Axls tu lagi dalam Suria semalam! Hahaha..."sehingga ke akhir hayyyyyyyaaatt"

Perbualan dengan ibu tentang menjadi dayang di wedding Peon nanti:
ME: Mak, ni nak kena tempah baju, nanti kena jadi dayang kat wedding Peon. Tapi dayang gemok la, like Siti Tanjung Perak. So I have to practice my high pitched voice, pastu buat muka kepoh (ni tak yah prektis kot. Lihat foto dibawah sebagai reference. Bukan awek cun di depan itu yeh, itu Zaiton. Siti Tanjung Perak yang jadi mak dia yang garang tapi ada cincin berlian besar gabak)
MOMZY: Berapa orang dayang?
ME: 2. Yang lagi sorang kurus gila.
MOMZY: So yang lagi sorang jadi siapa? Mak Enon? (refer foto dibawah)

Hahaha...comel!

Saya tak sabar menunggu weekend. Dah apply cuti for Friday (much to my boss's annoyance), dan siap2 nak melompat lebih tinggi bersama sahabat sejati!

Entry ni random gila.

Selasa, Disember 23, 2008

Sobat


Padi - Sobat


Sobat, aku sungguh tak mengerti
Semua ini bisa terjadi
Setelah perkenalan itu
Aku terhanyut
Aku sebenar - benarnya tak kuasa

Mendambakannya...
Merindukannya...

Kutahu dia milikmu tercinta
Sebagai kembang yang kau pilih
Namun hatiku hatinya
Mengisyaratkan rasa
Ingin memetik, merangkai
Menjadikan ikatan abadi

Mendambakannya...
Merindukannya...

Chorus :

Oh... sobat, maafkan aku mencintainya
Aku tak bermaksud membuatmu sungguh tak berarti
Oh... sobat, maafkan aku mencintainya
Aku tak bermaksud membuatmu sungguh tak berarti

Mencoba menahan himpitan rasa itu
Merajam keruhnya jiwaku
Ternyata hidupku dan dirinya terikat rasa tulus
Takkan menyusutkan pelukku dan rindunya

Mendambakannya...
Merindukannya...

(Back to Chorus) :

Oo ho... ho... ho...powered by lirik lagu indonesia


p/s: Saya ketemu Fadli (vokalis Padi) di Midvalley last weekend. Sangat suka!

p/p/s: to the sobat who's currently seeing the guy that I used to go out with, how long do you plan to keep it a secret? I have gotten a bit sick of pretending that I don't know, you know.

p/p/p/s: I used to like him. Past tense. Not anymore. So if you're with him, great! Wishing you all the best. Not an easy person to deal with, I know. But then again, if you wish to remain silent, fine with me. :-) We'll just pretend I am talking nonsense about someone else, shall we?

Isnin, Disember 22, 2008

Sheila on 7 and The Rock Live!

Catch rock legends Sheila on 7 and The Rock battle it out on stage on a night dubbed as the ‘Clash of the Titans’.
Are you game?

Bar Savanh Too, Mont Kiara
27th December 2008
9pm onwards


Be the first 100 online registrants at the event to get a free pass and stand a chance to win a signed guitar*!


Register at www.livesounds.com.my now!


From,
Speedzone Entertainment

*Terms & Conditions Apply.

Untuk Sofia Adilah Basar,
ini, Sheilaon7.


The Rock tu tak penting nak ambil tahu.

Virgin No More


To gigs la woi, korang pikir apa?

Bak kata Sor,
"dengan hujannya, dodgy onlookers dan muke lemau..but cam whoring must go on to commemorate gig virgins...u know who u are hehehe"

Walaupun
1. dipijak2 kaki
2. ditolak2 budak2 berumur sekitar 12 tahun yang tentu sekali belum mengambil peperiksaan PMR
3. dipandang aneh
4. dipanggil Auntie
5. diam membisu tatkala minah gedik dibelakang menjerit2 kononnya indie rock chick padahal ingat aku tak tau ke ko takat dengar lagu2 di suria fm? lempang kang berterabur gigi.

Saya gembira menjadi seorang gig virgin yang sudah deflowered. Hahahaha...hantu ko Sor!

Huhh??

Some of my friends made a fatal mistake last friday while Wieza and I were singing 'Sahabat' by Peterpan during Peon's hennite karaoke party last Friday, when one of them asked, "Ini Sheilaon7 eh?" yang pastinya telah mengundang tempikan hebat lagi menggegarkan dari yours truly.
So to set them straight. (Peon, tolong make sure Ya tengok eh posting nih?)
THIS, IS PETERPAN


DAN YANG INI, SHEILAON7


SHEILAON7 LAGI
(Dari kiri, Duta, Adam, Brian, Eross)

AGAIN, SHEILAON7.


Now take a look at the vocalist from each band.
Ini Ariel, from Peterpan.

Dan ini Duta, from Sheilaon7.


Tang mana yang serupaaaaaaaaaaaaaaaa???

I had lotsa fun during Peon's party. To those who took photos of me that nite, sila jangan berkongsi secara terbuka gambar2 itu untuk menjaga tatasusila orang melayu. Eceh. Padahal dalam kereta dengan Faatin melepek gila penat, belakang aku yang berdansa tak hengat. And we unleashed the remp-it in us kan Peon? (much to everybody else's annoyance)

Oh, and please, use the pressies we gave wisely. We expect lots and lotsa anak buah from the 2 of you, so please don't let us down! (Matilah aku kena ketuk dengan Zeff)

Also met an idol of mine that very same nite, thanks to Kak Im! Will prolly update later once I get pictures from her and Faatin. Some karaoke pics might come up too, kalau tak terlalu...hmmm, hmmm...kurang sopan? Hahaha...

p/s: peon's getting married in like...11 days? wow.

Jumaat, Disember 19, 2008

Anak ikan dari adidas call. Shamam, you know who.

Setelah berbasa-basi dengan mengatakan lama tidak mendengar suara ku, dia langsung straight to the point.

"ada promotion ni. 40% off all apparels."

Damn, damn dan damn lagi sekali. You just know what turns me on, kan anak ikan? Hahaha.

And he ended the call with, "hope to see you soon."

So if you guys are looking for Adidas apparel, head to Summit USJ. The sale's on until this Sunday.

Will I be there? *thinking hard* We'll see :-D

Taurean



Robert Pattinson was born on May 13, 1986 in London,
England. He enjoys music and is an excellent musician, playing both the guitar
and piano.

Seperti kata Bunda, orang-orang terkeren di dunia adalah orang Taurus. Hahahahahaha...

Birthday dia selang sehari je dengan saya! dan 4 tahun lebih muda
Boleh potong kek main suap2! Yeay!

Khamis, Disember 18, 2008

Muah muah

Lesbian kiss sets tongues wagging
By : Meor Shariman
KUALA LUMPUR: The first-ever kiss by two Malaysian actresses will be shown on screens today, at nearly 50 cinemas nationwide.

Locking lips on screen are Nurliana Samsuddin and Sharifah Norazean, better known as Scha, in the horror flick Histeria.

In the intimate scene, Nurliana, who plays a lesbian schoolgirl, is supposed to express her interest for the character played by Scha.

"Scha plays a girl who is confused about her sexual orientation," Nurliana said, adding that the kissing scene was not in the original script.

"Scha and I were only supposed to hold hands to show our affection, but on the set, (director James) Lee told us to kiss."

She admitted that she was shocked by the request and did not want to do it at first. "My first instinct was to say no because I was not comfortable."

She then sat down with Lee and Scha to discuss the scene, with the intention of declining to do it.

"During the discussion, we thought it would be impossible for the scene to be approved by the National Censorship Board.

Lee also explained why he wanted the kissing scene.
"He said he wanted to show the reality of life in an all-girls boarding school.

Source: NST Online.


A friend showed me this article to me with a flourish. Reality of life in an all-girls boarding school? Hahaha. Hamboi seronok kamu eh?

Being a product of all-girls boarding school, of course I will deny, he said.
Well, I can't exactly deny. I can only say, I have never seen any steamy lesbian acts anywhere in school or anywhere else, nor have I kissed a girl. Not that I intend to, never. Aku stret, hokeh!

Reality or not, 'Histeria' is set to open in cinemas today. The trailer macam sangat promising, tapi saya takut ditakut-takutkan so prolly saya tak akan tengok. Haha...

But if you guys do, tell me how it is, oke?

Gemuk ke?


He wrote this in FB:

Jangan marah :)
Hari ini pada pukul 4.30 pagi
Hi to everybody out there. So sorry, been quite busy lately and jarang masuk fb. But memang takde orang lain yg handle my fb so kalau lambat baca tu harap maaf la ye. Jangan marah k.
Nanti jadi cepat tua dan gemuk macam saya, heheh!



Gemuk ke Bang Chik??!
Hahaha...omg, I still remember the days when my friends, knowing I was so much in love with him, would tease me and call him, among other names, 'Cicak Kubing' (ahhh...no wonder now got Cicakman!) and 'Senduk' (sebab kurus sangat sampai nampak melengkung).

Now here's a new photo of him, from his FB

Bang Chik,
Tak peduli berapakah berat badanmu nanti, kau tetap yang termuahhhhhh di hati!

Hiks hiks hiks...duda hawt.

Rabu, Disember 17, 2008

Wanita berusia, saham tinggi?

Rita Rudaini sah bernikah dengan Aidil Zafuan
KUALA LUMPUR 16 Dis. – Pelakon Rita Rudaini Mokhtar, 32, sah bernikah dengan pemain bola sepak kebangsaan, Aidil Zafuan Abdul Radzak, 21, di Songkhla, Thailand pada pertengahan Februari lalu.

Bapa pemain bola sepak itu, Abdul Radzak Salleh, 59, berkata, Aidil Zafuan mengesahkan berita tersebut melalui anak sulungnya, Ruzithana Razak Abdul Radzak, 37, dua hari lepas.

‘‘Di sini, saya mahu mengesahkan anak lelaki saya sudah pun berkahwin dengan Rita dan berita yang digempar-gemburkan sebelum ini adalah benar,’’ katanya ketika dihubungi Utusan Malaysia di sini malam ini.


Topik Hotchat pagi tadi. Wanita berusia, saham lebih tinggi. Wanita berusia lebih matang, tidak tergedik-gedik, pandai menjaga hati kekasih, etcetera, etcetera, etcetara.
Mari kita lihat bukti:
Rita 32, Aidil 21.
Rosnah Mat Aris 53, hubbynya 27.
Linda Jasmin 36, Que Haidar 29.
Ekin 29, Mawi 27.
Wook 106, Hubby 37.
Farina 26, Afgan 19

Even Kambing Boy is 25.

Hiks hiks hikss... (gelak penuh makna) Lu pikir lah sendiri!

Selasa, Disember 16, 2008


Girl meets boy.
Girl can't seem to forget boy.
Girl googled, facebook, asked around.
Girl almost lost hope.
Girl found boy again. Selling kambing.

Serendipity?

Masihkah kau ingat? Part 2

1. Like Pokcik said, Kesatria Baja Hitam kena ada!

2. Game ni. I dunno what it's called, but to this day, kalau saya bosan, especially tgh training or seminar, selalu gak buat menda ni, main sorang-sorang. Loser.

3. This...tarikkkk, then lepasss...pastu kipas tu putar2. So fun. I will usually make soundtrack as well. Weeeeee....weeeee... (konon bunyi kipas helikopter)

4. This penguin thing!
dan saudara dekatnya, permainan memancing ikan tu. Alah, yang mulutnya terpengap-pengap tuh! Sampai skrg kalau nampak di pasar2 malam, aku senyum2 sendiri. Usually kalau main game ikan tu, saya tension tak dapat ikan. So saya pegang mulut dia, tangkap. Rasa bangga dapat ikan banyak.

5. Belon nih. Hehehe...Murah meriah.

6. Betul tu Ull, saya pun suka menda nih. Sangat suka main dress-up patung2 kertas nih!


And I quote Pokcik,
tiba2 aku kembali jadi a few feet shorter and a whole lot younger.
saat2 kehidupan aku sgt easy breazy, no care in the worlds.


And I agree. :-)

Terbang Tinggi

A friend showed me these photos of Malaysia Airlines planes and I was like,
"wah lauuu! hau liauu! how come lah I've never seen these?!"

Maybe sebab dah lama tak melepak sakan kat klia kot? Hahaha...cantiks oke! I want to naik these kapal torobang!

Boeing 747-400

Boeing 777-200


He's been trying to teach me about Boeing, Focker, Airbus and what not...and being me, I still cannot get them straight. For as long as I get to fly and arrive safely, saya bahagia. Hehehe, but these, I like. Thanks for sharing, friend!

Masihkah kau ingat?

Ull sent me an email last nite, and she wrote,

sgt nostalgia....hehe,

fg - bley jadi entry utk blog kamu nich. haha

1. Tora datang lagi!!!
Favourite snack. Ini dibeli time ada banyak duit. Sebab mahal sket. Kalau tak ada duit, beli Ding-Dang. Masih ingat lagi iklan2 ol skool Tora.
p/s: Tora Sudiro datang lagi pun okay jugak.

2. Coolest Video Game.
This, and Brick Game. Gile hebat.

3. Chewing Gum paling digemari
Kadang-kadang berebut dengan member, wrapper paling best. And nak various colors. Padahal isi nya sama jek. Lepas tu ada mcm temporary tattoo, taruk2 air pastu melekat kat kulit. Bodo gile.

4. Favourite Movies
The Back to The Future series! Oh, mamat ini gile hawt.

5. Permainan untuk mengisi masa lapang
Terutama selepas mengambil peperiksaan UPSR dan tiada apa lagi nak dikerjakan di sekolah. Maka semua card2 ini menjadi kegilaan. Old Maid, Donkey, dan my fave, Happy Family!

6. Kumpul erasers!
Affectionately called, pemadam. Pelbagai warna, bentuk dan saiz. There's even a game using them. Main laga2 erasers. Haha...can someone help me explain how the game is played?


7. Pencil box tekan-tekan, dan besi juga!
The more compartment it has, the more buttons to be pushed, the cooler you are. Tapi ini zaman darjah 1 sampai 3 je, masuk darjah 4, sekolah saya dilanda musim recycle, yakni gunakan kotak video sebagai kotak pencil. And you get to really show off ur creativity by designing the cover. Needless to say, kalau diukur dari cover pencil box saya, I am far-far-away from cool. Sehangat api. Gile geek tak creative.


8. Our Heroes!
I used to think Ultraman is real. Enuff said.

9. Snack kegemaran.
Saya suka sumi dan sugus! Saya juga suka cokelat Kendos. Eh ye ke eja macam tu?


10. Kartun feveret. Thunder...thunder...thundercat...hooooooOOOOOO!!!
Chitara lari laju....tertanggal baju. Other faves includes, Smurfs, My Little Pony, Jem...dan gambar-gambar lain di bawah.






Actually her list is longer, tersenyum2 sendiri to be reminded of my age. Hahahaha...and I wonder, mana some of these things pergi?? Dan susu yang boleh dibeli waktu Kempen Susu Sekolah (saya suka kumpul kotaknya!), dan pewangi bulat2 kecik2 beraneka warna, dan batu seremban, dan main lompat getah...

Dan lagi dan lagi. Hahah...Ull, thanks for making me acutely aware of my age, dan kerana telah membuat saya bernostalgia ria. Saya dengar cerita kamu demam? Get well soon, ibunya Iyaadh!

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...