Sabtu, Disember 06, 2008

5 perkara dot, dot, dot

1. It's almost 3am, and I just finished 2 batches of cookies that someone ordered for Hari Raya Aidiladha. Cute eh raya haji got raya cookies too? Heheh. Sebab family saya tak pernah buat cookies for raya haji kot, so rasa macam aneh. Korang ada raya haji cookies tak?

2. Saya suka header ini. Sangat. Saya suka merah, saya suka shopping, saya suka kalau ada jacket macam tu, saya suka! Rasa macam tak nak tukar dah. Tapi Header Maker mesti tak setuju. Thanks, Encik! Love it!

3. Kelmarin pulang ke rumah selepas shopping di warehouse Lewre dengan sedikit cuak. Takut kena marah dengan mak, beli kasut lagi. Maka dalam kereta dah berkumat kamit mulut, mencipta alasan. Masuk ke rumah, mak kata...
"tu je awak beli?"

She bought 6 pairs there. Hamik kau. Dan adik saya beli 3 pasang.
Best thing is, kaki saya dan ibu sama saiz. Yippee yeay! I have shoes to wear to Peon's wedding now! Tak payah beli lagi!

4. Talk about Peon's wedding. Kau kalau nak suh aku tolong apa2, cakap tau! Zeff pun! I'm at ur service. :-)

5. December is a month full of entertainment! Andra dan tulang belakang performed last nite, had to pass. Nanti ada Dewi2 dan Marcell, Nidji, Konsert Rock The World (abang saya perform nih!), The Rock, dan paling best (pada pendapat saya) Sheilaon7! I think this'll be the only one I go to. December, is also the busiest month in my calendar. Maka harus memilih. Dan kena bajet. Kena jimat duit. Kena kerja keras. Walau kegawatan ekonomi, masih ada cita2 nak melawat Ili Farhana. Hahaha.

Saya nak tidur.

4 ulasan:

peonate berkata...

alamakk i should have asked you to buy me at least sepasang lewre for saje² ahaha ... terlupe nak pesan.. :)beb, aku gi paris tonite

f a r i n a berkata...

alamak. haha...dah la size sama eh. aku tgk kalo aku sempat pegi sat lg. have fun in paris! jaga2 jgn pijak taik anjing!

wieza berkata...

nidji?
mane mane?
giriinnggg

along berkata...

i had to pass a few too!
nidji @ zouk this 21st, x salah.
RTW pun kene pass.
Marcell..hard to pass tp mcm trpaksa pass.


ARGH.
tensi jap.


tp nak nyanyi yg trlewatkan dgn SO7 gak.
haha.

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...