Selasa, Disember 30, 2008



Gambar poyo minggu ini. (Thanks Shamam!)

Masih lalok setelah cuti hujung minggu yang panjang. Malas sunggoh utk bangon tidor pagi tadi.

Btw, SSPians, saya jumpa Halida the other day kat Pelita, Bangsar. She was sitting kat meja sebelah dgn Nubhan dan Stacy, saya dengan Sheila on 7. Haha...

Penutup bagi tahun 2008 yang indah, rakan2 saya seperti dilanda musim bunga-bunga cinta. (Wave Widia, Wave Shamam!)

O oh, time to run.

p/s: someone found the above pic so highly annoying, sampai dia bersusah payah mengedit foto itu semaunya! Wah, hebat nian! Hahaha...

I think they're both equally annoying. Tapi bibir jadi kecik tak sexy!

Yang ini bibir sexy tapi dah macam roti canai.

Note 1: saya bersyukur dengan wajah saya apa adanya.

Note 2: orang yang edit2 gambar saya ni, mesti tengah tak ada kerja. Silakan buat hal yang lebih berfaedah!

4 ulasan:

kukubesi berkata...

terasa rindu siot kat korang, tapi apakan daya 27 lepas aku ada fotoshoot sampai ke malam hari

f a r i n a berkata...

aku terharu. ko tengok gambar aku monyong2, dan kau langsung rindu? hahaha...

we missed you too bro!

takpe, ko otai.

shamamia berkata...

duh, ada yang kangen rupanya kat sini. rindu2, jom pegi jogja april ni bro? hehe

Nurul berkata...

haha. siapakah gerangan si dia yg bgtu rajin mengedit gamba ini? hehe.

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...