Jumaat, Disember 12, 2008

Hiatus

Kena marah sebab tak update. Encik Header Maker kata, kalau tak update, tak dapat header lagi dah. Eleh. kalau tak buatkan header, tak nak update dah. Tutup terus (nama baru blog). Boleh? :-)

Tapi saya tak tahu nak tulis tentang apa.

I could write about my Aidiladha, or the landslide in Bkt Antarabangsa, atau tentang kemarahan saya kepada seseorang yang hampir membuatkan saya nak tumbuk2 dia buat jadi sambal belacan kalau tak memikirkan sambal belacan tu mesti amat tak sedap nanti, or about having a couple ladies day out, or about kekesalan saya kepada seseorang yang mengaku dirinya sahabat.

But who cares about what I do? Orang nak tau ke aku makan apa pakai baju apa pakai kasut apa? Dah sangat banyak tulis tentang itu, kan? Dah naik muak dah korang baca, kan?

Maka saya tak tahu nak tulis apa.

p/s: adek beradek sellagank, bu adel kirim salam. katanya...dia kangennnnn bgt!!!


Sigh. Gak taunya saya juga kangen mereka sampai termimpi-mimpi.

3 ulasan:

shamamia berkata...

sabar... tahun depan dah 2009. april kita ramai2 ke sana!~ wehuu..

Im berkata...

apa katakan ajak mereka jalan2 bareng dengan kita next april.

ull berkata...

uuuu..kangen jugek. & smoga last minute nnti kami dpt jg ikutan ke sanahhh...kangennnn...uuuu

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...