Rabu, Disember 24, 2008

Kukubesi


This superb editing is done by my super talented friend, Encik Guly also known as Maharaja Kukubesi. Chanteks!!

Check out his website here. Being one of the most prominent names in the industry, he has gathered a huge number of followers and fans. Tak terkejut dah kalau lepak dengan dia, tiba2 orang nak ambil gambar dengan dia. Cheh. Tapi korang tengok je la hasil kerja dia, memang gempak pun!

Seriously, if you're still looking for a photographer to shoot ur wedding or any event, call lah dia. Dia sangat best dan hebat dan berbakat dan kreatif dan rockstar gile ba** infiniti. Kalau saya kahwin nanti pun saya menyimpan angan2 nak memanggil dia untuk shoot gambar saya. Bro, aku booking kamu siap2!

Aku, dia dan anak dara dia.
(yeah, like most guy friends I have, he too, is married. Anak 2. Hahaha...)

Caption: Lihatlah dunia! I fwen-fwen with Kukubesi!


Gambar ni kamu edit bagi jerawat saya tidak kelihatan eh? Hahaha...flawless gitu!

I salute you, bro. Keep on rocking.

2 ulasan:

Lissa berkata...

woh... cun im siniy..

Im berkata...

heiii.. itu akyuuu!
thanks Cap... bila boleh dapat ni?

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...