Rabu, Disember 24, 2008

A little bit of this, a little bit of that

Greetings from Amazon.com.

We thought you'd like to know that we shipped your items, and that this
completes your order.

Weeehuuuu! It's on its way to my hands! My precious little collection of...jeng, jeng, jeng (takleh cerita, nanti bila dah dapat nak taruk gambar segala bagai disini. Ngehehe). Marilah mari, mari ke sini...(joget lambak) Come to Mommy!

Anyway my previous post evoke some response from readers, thanks very much. Haha...sayang jugak korang kat aku eh? Peon texted me at 2am last nite, probably wondering why have I never told her anything about it and I received an email of apology from a friend but I think I have to get 1 thing straight. I am not angry nor am I pissed. Thanks for the apology, anyway. Instead, I want the opportunity to personally thank the girl for taking him off my back. Life has been much, much more happier since he's out of my life and system. Macam tiba-tiba boleh tengok pelangi dan sunset and permandangan indah dengan memanjat pokok dengan seorang vampire ganteng! (nggak nyambung?)

SO THANK YOU SO MUCH!

And I heard, despite the watch and the shoes and the whatelseIhavenoideaof which must have been nice, you haven't been particularly happy with him as well. So wtf, why are you still seeing that guy??!

Meanwhile, Peon...why are you still up at 2am?! Bakal pengantin kena tidur awal okeh, nanti got eyebags! Oh aku dengar lagu Axls tu lagi dalam Suria semalam! Hahaha..."sehingga ke akhir hayyyyyyyaaatt"

Perbualan dengan ibu tentang menjadi dayang di wedding Peon nanti:
ME: Mak, ni nak kena tempah baju, nanti kena jadi dayang kat wedding Peon. Tapi dayang gemok la, like Siti Tanjung Perak. So I have to practice my high pitched voice, pastu buat muka kepoh (ni tak yah prektis kot. Lihat foto dibawah sebagai reference. Bukan awek cun di depan itu yeh, itu Zaiton. Siti Tanjung Perak yang jadi mak dia yang garang tapi ada cincin berlian besar gabak)
MOMZY: Berapa orang dayang?
ME: 2. Yang lagi sorang kurus gila.
MOMZY: So yang lagi sorang jadi siapa? Mak Enon? (refer foto dibawah)

Hahaha...comel!

Saya tak sabar menunggu weekend. Dah apply cuti for Friday (much to my boss's annoyance), dan siap2 nak melompat lebih tinggi bersama sahabat sejati!

Entry ni random gila.

2 ulasan:

anis-chan berkata...

kesian... ya = mak enon, damn funny la babe! hahaha

awesome blossom berkata...

dayang pun jangan lupa tidur awal. mana la tau, ada ikan untuk dipancing di majlis itu nanti heheheh

bring back lots of pics! aku nak photoshop kan muka aku kat situ..

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...