Rabu, Disember 31, 2008

Livesounds!








Photo Credits: Syawal Ahmad & Sue Hashim. Thanks!

10 ulasan:

along berkata...

I WANT MOREEEEEEEEEEEE PICTURES!






(biarpun jeles.)

papaIndah berkata...

looks like fun.

Im berkata...

byk ruang kosong lagi yg gak di isi tu.

soraya berkata...

errr..farina, yg dibandara tu, erossnya udah mandi nga?:D

ull berkata...

tu di bandara waktu dtg ato pulang?
im: tu la, masih banyak space kiri kanan & depan tu. hik :P

f a r i n a berkata...

hahaha...

along: ada di facebook! silakan :-D

pokcik: it was fun, tp we missed u guys!

sor: semua pun tak mandi. hahaha...bukan hanya eross!

im & ull: ye, next juni kita balas dendam yeh.

ull berkata...

fg, 'semua pun x mandi' tu direfer kpd sume personil atau semua di dlm gambar? haha

f a r i n a berkata...

mwakakaka.

aku mandi.

yang lain2 dalam gambar, ada yang dari show langsung ke bandara sampai tidur2an. tuala basah jadi saksi! (wah, mcm kes memey dah nih!)

hahaha...

Lissa berkata...

juli? tak sabar ni... pls. no more mid nite show.. aku yg sudah jd mama tak sanggup tinggalkan indah tidur sendirian.... uhuk...

lissa berkata...

juni la, lagi cepat.. yey!

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...