Selasa, Disember 02, 2008

My Sassy Girl


It is a Korean movie released in 2001. I remember back then it was quite a hype, everyone was talking about it. I, of course, missed the bandwagon. A friend insisted that I should watch this. He said, I will love it. I must admit, mula-mula amatlah skeptikal. Apa lagi bila baca sinopsis filem ini. It's about a boy's relationship with his off-the-wall girl. She hits him, marah tak tentu pasal, make him wear high heels, masuk lokap...doesn't sound romantic to me. Dan saya rasa dia perli saya, adakah maksudnya saya segila budak perempuan itu?

Maka setelah diacukan pistol ke dahi, saya pun berkelanalah mencari dvd cerita ini. Filem 7 tahun yang lalu yang nak dicari, haish...bukan mudah menuju tangga ke angkasa...ooh yeah. Ke utara selatan timur dan barat sudah di cari. Akhirnya, setelah onak dan lurah ku lewati, jodoh saya dengan My Sassy Girl bertemu jua di Jakarta dengan penuh esak tangis dan linangan air mata pilu. (Apakah??)

Being a huge procrastinator, I only managed to watch this last nite, a whole week after coming back from Jkt. Itu pun sesudah diancam bunuh by my friend tadi. Kejam.

My verdict?

I love it. Cleverly delivered, it covers a lot of teritory, about love, life and coping with death of a dear one. Chance, is building a bridge to the one you love. :-D Bukan hanya menunggu duduk tergadah. Dan kalau dah jodoh, jalan berliku berdarah-darah bertahun-tahun, akan tetap ketemu juga, InsyaAllah.

If you haven't seen this yet, u must. Boleh pinjam kalau mahu.

To the friend, thanks for suggesting a really cool movie. I still think, you saw the resemblance of the girl in me, did u? Cepat, cakap! :p

2 ulasan:

Zeti Zainal berkata...

I haven't watch this one..

Banyak org suruh tgk..kena usaha jugak nie..

shamamia berkata...

hah? kamu dah nonton? nasib baik kawan mu itu tak paksa2 tengok lagi..
jadi, aku santai aja.. kapan2 pinjam eh ;)

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...