Rabu, Disember 17, 2008

Wanita berusia, saham tinggi?

Rita Rudaini sah bernikah dengan Aidil Zafuan
KUALA LUMPUR 16 Dis. – Pelakon Rita Rudaini Mokhtar, 32, sah bernikah dengan pemain bola sepak kebangsaan, Aidil Zafuan Abdul Radzak, 21, di Songkhla, Thailand pada pertengahan Februari lalu.

Bapa pemain bola sepak itu, Abdul Radzak Salleh, 59, berkata, Aidil Zafuan mengesahkan berita tersebut melalui anak sulungnya, Ruzithana Razak Abdul Radzak, 37, dua hari lepas.

‘‘Di sini, saya mahu mengesahkan anak lelaki saya sudah pun berkahwin dengan Rita dan berita yang digempar-gemburkan sebelum ini adalah benar,’’ katanya ketika dihubungi Utusan Malaysia di sini malam ini.


Topik Hotchat pagi tadi. Wanita berusia, saham lebih tinggi. Wanita berusia lebih matang, tidak tergedik-gedik, pandai menjaga hati kekasih, etcetera, etcetera, etcetara.
Mari kita lihat bukti:
Rita 32, Aidil 21.
Rosnah Mat Aris 53, hubbynya 27.
Linda Jasmin 36, Que Haidar 29.
Ekin 29, Mawi 27.
Wook 106, Hubby 37.
Farina 26, Afgan 19

Even Kambing Boy is 25.

Hiks hiks hikss... (gelak penuh makna) Lu pikir lah sendiri!

10 ulasan:

Zeti Zainal berkata...

Tak paham kenapa perlu ada Farina, Afgan?

Hahahah

f a r i n a berkata...

mwakakaka...tak paham ke??

itu point paling penting okeh. :-D

shamamia berkata...

ahahahahha

okeh, anda dah buat entry!! haha saya ketinggalan.. ciscis

along berkata...

point last tuh SELAGI TAK KAWEN taklehhhh HOKEH :P

ull berkata...

aku masih terbayang2 ada 1 cerekarama yg que kapel ngan sorang plakon veteran rambut perang krenteng2 tu. (x hingat nama)...cerekarama yg ada afdlin n sheila rusly tuh. erk.

Lynn berkata...

so mcm still ada hope utk saya eh? saham saya tinggi? hehehehe

cek^sou! berkata...

ahahaha.. yg kena di cancel tu cam fantasi oh realiti pon ade gak.. akakakakakakaka...

suhana 25, joe jonas 19


ehehehehehe

f a r i n a berkata...

ull: hahaha...geli siot cerita itewww!

lynn: of coz there's hope. ikut resmi padi, makin tua, makin sexy? ahaks!

sou: hey, everything starts with a dream kan? :p

wyana berkata...

betul tu .dreaming wont cost u at thing.hahaha... kambing boy 25 ok je lagi. haha

awesome blossom berkata...

sempatttttt jugak dia selitkan si afgan!
farina, farina.....

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...