Rabu, Januari 21, 2009

Aku NICO nak cerita...

Oh no, not that NICO, rapgroup seangkatan KRU itu!

Alkisah...

Amat jarang sekali saya membeli majalah hanya kerana covernya. After all, just like the saying goes, don't judge a book by it's cover kan?

Kecuali jika.

He's on the cover. THIS NiCO.


Grrrrr....wheuuuwww! Hotness!

Dia dan Dian Sastrowardoyo are on the cover of GLAM February. The photo on the cover, gileb***infiniti sexy, wa cakap sama lu!

Dan ini adalah cover yang bertanggungjawab:

Tak ku peduli lagi apakah inti majalah itu. Haven't even flipped inside.

Aduh mak, aku nak kahwin! hahahhahaha...



To my friend who's always spreading Good news from Indonesia, I wonder, when will he grace your blog? After all, he is good news to us ladies (and some men as well) and he is from Indonesia! :-)

From Wikipedia: Nicholas Saputra, lahir di Jakarta, 24 Februari 1984; umur 24 tahun. Brondong lagi...

12 ulasan:

papaIndah berkata...

fuh, bulu dada...

haha, please don't over analyse kenapa aku tgk dada nicholas, haha.

i'm innocent

f a r i n a berkata...

i thot, someone would comment on that, but lil do i expect, it's be you.

tak tak! aku tak overanalyse kenapa km tgk dada dia...

aku konpius what's with you and bulu2 di badan. hahaha...1st hitler, now nico.

hmmm, i wonder... :p

Cik S. Chandra Cullen berkata...

OMG OMG *drool* aku mmg bukan jenis komen tetapi entry INI..OMG...*drool* aku tak mengerti apa yang kurasa...yg ni farina, aku tamau gang rape..yg ni aku nak nikmati sendirian hahahaha

Nicholas Saputra berkata...

Hemmm.....nikah adalah solusinya...dibanding cuman terbayang bayang dalam mimpi....senyum senyum sendiri..


kasiaaaan...

f a r i n a berkata...

damn...

if nicolas saputra suggest that nikah adalah solusinya, I tell you, i'd marry him in the next 2 seconds!

save me the hassle of having to rape him. hahaha...

haish.

Nicholas Saputra berkata...

make sure you prepare rope from now

anis-chan berkata...

gilaaa hensem siottt!! xpenah tgk dia sehensem tuh.. drool drool

f a r i n a berkata...

rope? to rape?

anis, kannnnn???!!

lissa berkata...

orang birthday bulan Februari memang seksi. hehe

kalau aku kawin dengan dia, aku dah cukur bulu dada dia time dia tido.. diulang, KALAU.. ye papaIndah...

f a r i n a berkata...

lissa, leave his bulu dada alone, i like it as it is. hahaha...

nasib baik lah KALAU!

anis-chan berkata...

aku rasa bulu dada dia ok, x mengganggu ape2 kecuali kalo buleh harbor kutu kuikuikuikui

kukubesi berkata...

kalau aku tak pakai baju.. sama lah plak rasanya macam NICO ni...

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...