Ahad, Januari 18, 2009

Sepanjang Jalan Kenangan

Farah put up a whole set of photos in facebook, gambar zaman ssp and I can't help laughing at ourselves!

Ini, gambar2 sesi fotografi kelas 5 usaha. Ada 2 theme, 1 kena pakai baju black and white, another one, sesi ayu2 pakai baju kurung hijau or biru, I think.
For the black and white session, I had on this cream trenchcoat, see? Masa tu terasa macam omggilecoolpakaitrenchcoat.
Check out the way everyone pose!


Saya posing KRU disini. Hahaha...Nasib baik tak 'aku berdiri depan band, aku pakai rayband'


This one. Is not in Farah's collection, Faatin's perhaps. Errr...ok. I have no explaination whatsoever mengapa saya dan Ijan berposing begitu. Blame it on musim kuch kuch hota hai. Macam kena dengan title entry nih...
"sepanjang jalan kenangan, kita selalu bergandingan tangan..."



Oh the sweet old days.

And these are like...10 years ago? WTH dah tua! no wonder malam tadi saya mimpi saya bertunang. Gasp!

2 ulasan:

farahlily berkata...

oh farina aku ingat balik dah pasal the whole trench coat tu!!!

a) the whole thing on the matrix movie (ye aku masih obsess citer ni)

b) pembunuhan beramai2 di sekolah tinggi columbine :) kan ada pasal trench coat mafia tu, ehehehhe...

f a r i n a berkata...

hahahahaha!

I wanted to write about the trenchcoat obsession had something to do with our fascination with the 2 things u mentioned, tapi fikir macam, how sick were we, to find pembunuhan beramai-ramai fascinating??

sakit otak siot!

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...