Selasa, Januari 20, 2009

Unimportantly Important

Perbincangan-perbincangan tidak penting yang sangat penting:

S: Rakan2 semua, seperti yang tertulis ditajuk..tiket m.nasir sudah dibeli..pada tarikh akhir persembahan yakni 1 march jam 8 malam.
harga tiket RM86.50 seorang..kepada yang sudah melunaskannya kepada saluran masing masing, terima kasih diucapkan..

kerana seat kita agak depan stage, serta posibeliti kita untuk hilang kawalan dengan berdansa pun agak tinggi, (sprt kejadian konsert so7 tempohari..so kalau masuk tv tak malu ok) saudari s.a telah mencadangkan agar kita memakai pakaian bertema..beliau telah mencadangkan baju putih, jean biru..tetapi dibangkang oleh yours truly kerana tidak mempunyai baju putih hehehe...
kerana ia berkonsepkan nusantara, aku mencadangkan tema etnik...ini pun aku takde tapi bolehla diusahakan dgn melawat brickfields yang mana perayaan deepavalinya all year long...

J: pakaian bertemakan nusantara ni mcam susah ler. apa kata kita bertemakan warna. so lepas tu tak kisah lah nak rock ke balada ke etnik kreatif ke. aku cadangkan BROWN colour. seluar jeans. brown tu kan ala2 nature skit.... cadangan masih dibuka....

S: etnik kreatif tu j sebenarnya agak sukati ko..ko imagine je stail mnasir tu...camtu aaa..

J: anyway mana cadangan tema pakaian kita berlapan org nanti??? baru gempak skit...

L: hmmm cane imej etnik kreatif or nusantara yek bg seorang pompuan...sebab selalu tgk m.nasir je...ada contoh tak....huhuhu

J: ituler aku kata. susah kan. lebih baik cari tema berwarna... i vote for BROWN...

S: kalau pompuan kan...linda jasmine, marlia musa, bienda, selalu kan beretnik kreatif nusantara..kira boho, arab, spanish, gypsy, indian..all mangled kan je together...kalau nak berkonsep kaler..aku nak pepel jeh hahaahhaha... nak senang HITAM...yaay..

J: aku ada idea, oleh kerana aku jangkakan IB akan sejuk giler, apa kata kita wajibkan baju berwarna HITAM berserta PASHMINA sorang satu. so sambil berfesyen, kita boleh memanaskan diri juga. APA KATA SURVEY???

F: hahaha...kalao kita dh menari, mana sejuknya.

aku baru nk agree je tadi dgn brown hanya kerana aku ada dress baru yg belum dipakai. hahaha...

but hitam is fine with me.

L: aku setuju kalo da menari takde sejuknya..silap2 tercampak pashmina tu..teruja lebih...hahaha...hmmm kalo ala2 gipsi ok la tu....takde baju cantik warna cekelat..hitam ok kot tapi tak cantik la baju itam aku...huhuhu


Perbincangan secara mendalam tentang tatacara pemakaian untuk menghadiri konsert M.Nasir on the 1st of March. Diulang, March! hahaha...

Dasar cam whores, I expect nothing less from you gals! :-D

Mari mawarku raikan cinta
Kerana cinta kita abadi
Mawar cinta mawar ku abadi
Cinta pemilik segala jadi

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...