Sabtu, Februari 07, 2009

Candid camera

Ini adalah bahan bukti kemencapuban saya diwedding Peon and Zeff.
(capub: kata pendek dari 'mencari publisiti')


Tak sia-sia I duduk kat situ! Lokasi yang sangat menguntungkan! Hahaha...
I love this pic!

Making the speech. I think it was obvious I was dead nervous. But wut-the-heck kenapa mulut aku nampak macam mulut burung?? Aiyak. (wish I had worn fake eyelashes supaya gambar sisi begini akan nampak bulu mata macam 'omg-ini bulu mata ke bulu kuda??' hahaha...)


Nota: gambar tambahan, wedding Irda. Can you see, itu aku yang menyambut jambangan bunga tangan Irda? Wahahaha...semangat.
Kata orang, whoever caught the bouquet, her turn will be next. Berapa tahun berlalu dah ni. Nan adoooo! ;p

2 ulasan:

Irda Adillasafwati Idris berkata...

Jangan risau.. it's not that long ago.. baru 1 tahun 6 bulan 18 hari.. heheheh...

f a r i n a berkata...

ahahahhaa...

lama tuh!

irda, you are sooooo not helping! hahahah...but thanks

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...