Sabtu, Februari 07, 2009

Candid camera

Ini adalah bahan bukti kemencapuban saya diwedding Peon and Zeff.
(capub: kata pendek dari 'mencari publisiti')


Tak sia-sia I duduk kat situ! Lokasi yang sangat menguntungkan! Hahaha...
I love this pic!

Making the speech. I think it was obvious I was dead nervous. But wut-the-heck kenapa mulut aku nampak macam mulut burung?? Aiyak. (wish I had worn fake eyelashes supaya gambar sisi begini akan nampak bulu mata macam 'omg-ini bulu mata ke bulu kuda??' hahaha...)


Nota: gambar tambahan, wedding Irda. Can you see, itu aku yang menyambut jambangan bunga tangan Irda? Wahahaha...semangat.
Kata orang, whoever caught the bouquet, her turn will be next. Berapa tahun berlalu dah ni. Nan adoooo! ;p

2 ulasan:

Irda Adillasafwati Idris berkata...

Jangan risau.. it's not that long ago.. baru 1 tahun 6 bulan 18 hari.. heheheh...

f a r i n a berkata...

ahahahhaa...

lama tuh!

irda, you are sooooo not helping! hahahah...but thanks

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...