Selasa, Februari 03, 2009

10000


Eversince Mr Header Maker convinced me to put that small hit counter to monitor traffic to this blog, I've been fascinated with the number shown. Dan agak cuak. Weh banyak jugak orang baca blog aku, takde kerja ke apa? Hahaha...

And today,

It reaches a 5 digit mark! Whopppeeee!!!

I'd like to thank all of you for reading, semua semua semua orang! Terima kasih uols!

On a personal note, would like to thank these 2:

Nekmah, thanks for creating this blog for me, almost 6 years ago. Agak2 kalo aku taruk hit counter masa tu, agak2 berapa dah agaknya eh? Hahaha...terima kasih sebab ajar aku guna blogger dan baca html code masa aku bodoh2 alang dulu (sekarang bodoh gak lagi, cuma tak alang sangat la)

Encik Header Maker, for making me make use of my blog. For giving it a new facelift. Almost stopped blogging several times if you didn't force me to go on. Remember the deal, as long as I get new headers, I will keep on writing, ok? Hehehe...thanks, for the beautiful headers that never fail to get noticed, I salute you.

Sekali lagi, Everyone, thanks for reading!

p/s: shout out to Belle, the girl I least expected to be my silent reader. Apa khabar awak?? Dah kahwin ke belum??! hahaha...sorry, I got sick of that question, so saya divert kat orang lain. Ngihiihihi.

3 ulasan:

VUC berkata...

hhmmm...betul juga...
aku nih ga ada kerjaan, makanya baca blog mu setiap hari
hehehhhe...

shamamia berkata...

ada kerja pun memaksa diri untuk meluangkan waktu mampir ke sini.. :-"

belle berkata...

bace blog nie is like my bed time reading hehe..

btw, kak farina saye lom kawen. tgg ally iskandar ler keh keh.. =)

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...