Khamis, Februari 05, 2009

Gulp!

Budak SSP mesti ingat, kumpulan apa yang buat persembahan di malam graduasi kita? Yang membuatkan lepas tu semua orang gila bayang, semua orang rajin dok surau between maghrib and isyak sebab nak nyanyi lagu nasyid, semua orang layan lagu nasyid hari-hari di dewan makan?

Ya...tepat sekali, kumpulan ini!


Now look at this...


Orang yang sama, 10 years later.


TIDAK!!!! (in denial)


Thanks Along for pointing this out.

Note : he didn't get thru the audition.

13 ulasan:

shamamia berkata...

astaghfirullahalazimmm.. ya Allah.. terima lah taubat ku..


p.s. (tetiba tatau nak tulis ape)

anis-chan berkata...

o.m.g.

aku ingat pompuan!!!!

apa la nk jadi..

Zeti Zainal berkata...

Ayoo.

Whatever happened to him?

shera berkata...

tidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkk

peonate berkata...

OOOMMMMGGGGGG !!!

Bintang-bintang bertaburan
Di angkasa, angkasa raya
Panduan mereka yang berkelana

rambut karat .. baju pink merah .. wth ??

tasya berkata...

Astaghfirullah..seriously??
Hi Farina!! v(^^)

azheazam berkata...

mak datuk..

sungguh aa? keluarga tak bahagia kot.. ehehehe

azheazam berkata...

mak datuk..

sungguh aa? keluarga tak bahagia kot.. ehehehe

f a r i n a berkata...

aku sangat suka dia nyanyi permaidani dulu.

"bentangkan ku permaidani...dari baldu berwarna putih"

ouh, kecewa. nasib baik aku dulu suka azalinor. hahaha

Irda Idris berkata...

Farina.. yang DR Khairul Idzwan tu sape yang tulis? dia ni memang amek medic kan dulu... kalau tak salah aku la ada terdengar desas desus...

hmmmmm... no comment!!

ummum berkata...

kerna hidayah
mmg ternyata bukan kita tentukan
juga bukn kerna apa yg dikerjakan

semata-mata
hidayah adalah dgn izin drNya :)~

wallahua'lam

fj berkata...

wtf?

f a r i n a berkata...

wahhh...siapakah fj yg berinitial sama dgn ku ini.

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...