Khamis, Februari 05, 2009

The Lima

I don't usually answer to being tagged, but I am irresistably sleepy and cranky this morning so I thought, why not seksa diri lebih lanjut dengan memerah otak menjawab soalan-soalan yang kemungkinan besar tiada sesiapa pun baca sebab mereka peduli apa. Hidup ini indah.

Kepada Zeti sepupunya Ayu, because you asked for it. Ngehehehe.

5 Characteristics of your dream guy/girl
1) Pintar (and I am not talking solely about academic qualification)
2) Nyambung
3) Selalu buat aku tersenyum :-)
4) Bertanggungjawab (pada diri, keluarga, agama, bangsa dan negara. Eceh. Besar skop ni.)
5) Pandai main gitar/menyanyi (boleh la dodoikan saya tidur. hehe)

5 Characteristics that you have never like in a guy/girl
1) Shallow dan berfikiran sempit. (Total turn-off! Kalau dia kacak kaya hebat pun kalau shallow, saya pangkah awal2.)
2) Ambil mudah hal2 solat.
3) Mengongkong. (rimas!)
4) Tiada ciri-ciri pemimpin (saya setuju nih Shamam, I follow~~)
5) Pentingkan diri sendiri.

5 feelings that you have when you're out with the one you admire
1) deg-degan. (rasa macam jantung nak melompat keluar dari dada!)
2) happiness!
3) tiba-tiba diserang penyakit omg-malunyeh yang akan menyebabkan saya serba salah tingkah.
4) overwhelming feeling to try to absorb and remember as much as possible. I want to be able to retrieve the moment from my memory as clear as the day itself. Ngihihihi.
5) Rasa ingin memeluk (saya agree ni juga, boleh tak Shamam?) :P

5 places that you want to travel with your loved one
1) Mekah
2) Mauritius
3) Indonesia.
4) Madagascar (i want to move it, move it...)
5) Kampung dia. :-)

5 special things that you would give to your loved one
1) Myself
2) My love
3) My life
4) My soul
5) Our kids. :-)

5 songs that you will sing to your partner
1) Itu Aku- Sheilaon7
2) Lagu Kita - Aizat
3) Betapa Aku Cinta Padamu - Afgan
4) Arti Hadirmu - Audy
5) Penjaga Hati - Numata

5 friends that you want to tag
1) Soraya (i know I still owe you my answers to ur tag too!)
2) Along
3) Peon
4) Yuhanis
5) Yatt Ya

Renung-renungkan, dan...selamat beramal!

1 ulasan:

shamamia berkata...

aaa... membaca hasil tag kepada orang lain adalah satu keindahan bagi aku~~~

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...