Isnin, Februari 16, 2009

Syok nye kawen!

Title sekadar untuk memancing pembaca.


Here's a short video by CST Production on Peon & Zeff's 10th Jan reception. Absolutely love it!

Seperti biasa, muka saya terselit-selit dicelah2 lah kan. Hahaha...tapi takpe sebab saya kelihatan seperti orang, bukan seperti gajah dirimba. Oh, happy.

Back to the video, I love the fact that in that short video, they managed to capture the emotion, the happiness, the gedikness, the fun! Peon dan Zeff sangat comel rasa macam nak ikat mereka berdua pastu taruk kerengga. Eh tak tak...tak elok tu.

And The Mall was in it as well, so sangat noltalgik zaman sekolah pakai baju rasmi kuning keluar ke post office tapi sebenarnya pergi McD makan sundae. (Sekarang tak mkn McD dah. Hehehe)

Sekali lagi, promo...

Klik sini untuk tengok video best itu!

2 ulasan:

peonate berkata...

aku nak tgkk !!! alaa zefff nak tgkkk.. lambatla habis keje .. kene gi klia lagi after tu hanta cousin zeff fly to sydney ..

hopefully dalam vid tu aku x de skema² ke ape ke?? sopan tak?

f a r i n a berkata...

ko gedik gile b*** siap mengumpat dgn ya. hahahah...

ada jugak part aku buat koir dgn fara n ya!

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...