Rabu, Februari 11, 2009

Twenty Five


Tagged by so many people dah tak ingat dah siapa.

Rules: Once you’ve been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts, habits, or goals about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tagged you, it’s because I want to know more about you!

1. i love my family.

2. i have a book-wrapping fetish. Dulu masa di uni, my friends would even pile up their books for me to wrap. hahaha...these days, if ppl lend me a book, I would ask permission to wrap it. Hahaha. Saya suka tengok buku yang perfectly wrapped!

3. berkait dengan Note 2, I love reading. Bagi surat khabar pembungkus nasi lemak pun saya baca juga.

4. orang selalu ingat saya friendly dan confident. Truth is saya pemalu and offen have issues with my self esteem. Seriously. So I just smile a lot, laugh a lot sebab nampak macam konpiden abis la konon. haha...

5. I do have lots of friends and acquaintances. But only a small number of real close friends and I think, you know who you are.

6. Saya tak tahan bila orang baik sangat, sweet sangat dengan saya. Rasa macam, eh ni kau being sarcastic ke ada benda yang kau nak nih dari aku? Rasa macam kena diabetes pun ada!

7. FANS BERAT SHEILAON7!!!

8. was such a tomboy growing up. Boycut hair, boylike walk, and I hated using make up! It was only when I was 15, that a senior in school, (Kak Liza Sri Redzeki, i owe you!) dared me to keep my hair long. Lepas tu gradually jadi perempuan sejati. (sejati lah sangat...) Dan sangat banyak koleksi make up sampai jadi mak andam!

9. oh, saya full time accountant kira gula, part time mengandam. Saya suka mengandam coz I love being at weddings!

10. I love cats but i am allergic to them.

11. i love the color red. my car's red, and so is my laptop. Red bag, red shoes...kata orang, merah itu berani dan sexy

12. saya garang pada adik2, but I know they know I love them. They are the best bunch of siblings that anyone could possibly ask for! Dan saya suka buli mereka! (Ayan, wave! wave! Kirim salam Irfan!)

13. i love driving. I find it very therapeutic. And I consider myself seorang pemandu berhemah. Eceh.

14. Tak suka orang bermuka-muka. There's this one person in particular right now yang aku rasa nak je lempang-lempang. Kalau berani sangat, kalau tak puas hati sangat, cakap depan-depan la. Eh tapi sorry, tengok muka kau pun aku jijik! Tolong lah muhasabah diri, kaji sikit kenapa semua orang cannot tahan dengan perangai kau!

Dan kamu benar, Shamam.
"Never wrestle with a pig.
If you do, you'll both get filthy. But the difference is the pig will love it."

(wah emonya aku)

15. I love being around kids.

16. Suka sastera, seni & muzik serta melancong

17. Saya suka Meteor Garden! hahahaha. I can even sing F4 songs, walaupun tak faham dan tak pandai cakap bahasa Mandarin. Oh Dau Ming Si!

(Cu, this one is for you. :-D)

18. Apendiks saya dah dibuang, when I was 17.

19. I find Indonesian (especially Javanese) and French accent are oh-so-sexy! (which prolly explains why I can speak both language, walaupun tak fluent)

20. I forgive quite easily, but I seldom forget.

21. I've always wanted to learn martial arts.

22. Would love a garden wedding.

23. Tak berminat dengan lelaki shallow, vain, selfish dan pendek akal. Oh, and yang tak ada sense of humor, and can't even laugh at themselves. Turn off sunggoh lelaki begini.

24. Saya tak ada katil.

25. Saya tak suka jawab tag. hahaha.

1 ulasan:

soraya berkata...

no 25..okay!!! i geddit!!! lol

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...