Sabtu, Mac 21, 2009

1000


Itulah jumlah posting yang telah saya buat. Semenjak 6 tahun yang lalu. Walaupun mungkin ada yang rasa itu bukan apa-apa, tapi saya sendiri rasa macam tak percaya, apa benda yang saya dah buat dalam hidup ni selama 6 tahun sampai ada 1000 benda yang saya nak kongsikan dengan semua?

Dengan segenap kerendahan jiwa, thanks to everyone yang pernah membaca, sedang membaca, bakal membaca blog ni. Eceh, konon bajet macam banyak la orang nak baca. Padahal, berangan la nak jadi orang kaya Nuffnang macam dia neh.

Terima kasih, terima kasih, terima kasih...1000 kali. :-D


Meanwhile, I leave you guys with these 2 photos of Faie's beautiful lil daughter, Hannah. She was born on 17th March at 2.50pm, 2 weeks ahead of schedule. Saya suka, sebab mula-mula Faie was worried I won't be around when she gives birth, takleh la saya nak dukung-dukung cium-cium ambil-ambil gambar taruk kat blog. Haha. And I'd hate to not be there for them too. Sempat la ganti shift with Kotok, Faie's hubby, when he had to go home and get some stuffs, just making drinks for the new Mama, making sure she's comfy, angkat Hannah bila dia lapar and menangis nak susu. I am all set to become a Nanny! Tinggal nak kena ada shrill voice and body to die for nak pakai baju ketat-ketat kilat-kilat singkat-singkat jek. Tapi, that's a different story alltogether.


Dear Hannah,
Throughout these years that I've known your mom, she has been a constant support in my life. Never judgemental, never negative, beautiful inside out, that's ur mom. I'm forever blessed to have her as a friend, and to be the daughter of such a wonderful person, Hannah darling, you're so damn lucky. May you grow as beautiful and perfect as your Mama, pintar, sihat, manis, menyenangkan, penuh keberkatan. Muahhh! KAK Farina sayang kamu.


(wah ceh, berangan nak suruh Hannah panggil KAKAK. Hahahaha!)

And Faie babe, Happy Birthday!


Nota: bye peeps, off to Perth!

5 ulasan:

along berkata...

kak farinaaaaaaaaaaaa,


hati hati di Perth sana, jangan tak pulang yaaa ;P

have fun dear!

awesome blossom berkata...

i likey that striped blouse... cute!

p/s: KAK? sedarlah wahai Farina.... :p

farahlily berkata...

happy 1000th!

and have fun in perth!

hajar kasri berkata...

alamak...which 1 shud i gv my shout out first??!?

faie!! congratz darling! cute lil baby..hannah? wow! darn cool man! hehe..

aunty! ko g perth setan??

Tanpa Nama berkata...

kak farina..!!! tq for the updates
(faie)

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...