Jumaat, Mac 13, 2009

Bukan Superwoman


"betul jugak, ko dah cukup superwoman dah farina oi!
nak buat muka cam takde pape everytime mcm tambah beban je"


Something about her words membuat saya ketawa pagi ini. Superwoman, huh?

Of late, several friends commented yang mereka jarang mendengar cerita saya. Despite updating my blog almost daily, I have sort of fell out of the radar, and ppl have noticed. Saya okay. Saya sihat. Handphone number saya masih belum berganti, kalau nak ajak saya keluar minum saya setuju je.

Dan saya masih tersenyum (walaupun kadang, plastik) dan, buat muka cam takde pape.

Sometimes, it is so much easier, kan?

Thanks babe, we'll catch up lepas kamu BTN k?

I'm not your superwoman
I'm not the kind of girl that you can let down
And think that everything's okay
Boy, I am only human...


Jalan terus!

2 ulasan:

along berkata...

kamu bukan superwoman!


kamu wonderwoman saya :)

f a r i n a berkata...

aiceh.

manis sungguh kata-katamu, along.

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...