Isnin, Mac 30, 2009

Jawatan Kosong

Dibutuhkan,

Seorang lelaki yang berpendapatan tetap, berkarisma dan bertanggungjawab untuk mengisi jawatan kosong seperti dibawah:

BAPA ANGKAT FARINA DAN SHAHAYU AKMAM

Syarat-syarat:
1. Mampu membelikan kami drum comel/ipod touch/blackberry bold/baju-baju atau handbag dari brand terkenal dan semestinya mahal.
2. Mampu memberikan kami duit belanja cukup makan pakai tempat tinggal kad kredit bayar loan kereta rumah dan PTPTN
3. Tu je.

Calon yang terpilih akan menerima sepenuh kasih sayang dan perhatian seperti selayaknya seorang anak menyayangi bapanya.

Sila emailkan kepada kaminakbapaangkatkaya@sukahatikitorangje.com

Sila refer di sini untuk keterangan lanjut.

And yes, calon bapa angkat yang berupaya untuk memenuhi keperluan anak-anak angkat mereka tanpa bilang:

"Menggarami samudera"

akan diberi keutamaan.


Sekian, Terima Kasih.



nota: You have to listen to your own advice some times. *wink, wink*

7 ulasan:

ull berkata...

bapa angkat yg digula2kan sehingga manis diabetes.heheheheh :D

ull berkata...

ow btw, kalo dulu2, spot paling senang carik bpk angkat adalah di cafe2 jln telawi...skang mungkin lebih banyak pilihan lokasi nye kot. hehehe. kat situ jgn kan kata mende2 kecik ni, kondo mewah area klcc pon bisa dapat kot.hohohoho.

f a r i n a berkata...

mwakakakak...

tu bukan bapak angkat, itu bapak gula!!!

nehiii, kabi nehiii...

Bapak angkat angkat berkata...

Betul lah...ada konspirasi. hehehe...

shamamia berkata...

konspirasi wanita cantik

Bapak angkat angkat berkata...

siapapun nanti bapak angkatnya, pesan saya buat dia cuman satu...

JANGAN MENGGARAMI SAMUDERAAAAAA...MUBAZIIIIRR

shamamia berkata...

"bapak jangan menggarami samudera... kasi aja apa yang anak minta.."

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...