Isnin, Mac 30, 2009

Si Penggebuk Drum




Cute kannnnnn???!!
(sengaja duduk di tepi drum supaya u ols boleh compare size nya. hahaha)

Sudah dibeli untuk Modjo kecil. Titipan dari Modjo besar. Tengah sale juga di Bentley maka dapat diskaun gede.

Tak sabar nak tengok Dedek menggebuk drum neh!



nota: macam terharu ada rakan sekerja beritahu, anaknya gunakan nama saya untuk membina ayat dalam kertas ujian Bahasa Melayu. So sweet lah adik ni!

4 ulasan:

ull berkata...

wahaha. mati2 diriku pikir ini dari Perth..smpt kagum kejap tadi. hehe.

arry berkata...

ooooo...ternyata drumnya besar juga yaa

shamamia berkata...

hahaha ull, ini beli dekat aje... kat belakang rumah :P

mmg dasat laaa beli dari perth.

tp hebat jugak la nak bawak ke Jogja.. hehe

f a r i n a berkata...

shamam,

buat keluarga pak modjo, kalau kita bisa, apa yg nggak sih? iya kan? hehehe...

cuba suh pak modjo siap2 tunggu di airport. mesti rasa ringannnnnn jek menda nih untuk diangkut!

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...